Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony vagy Dobrev megnyern...

Karácsony vagy Dobrev megnyerné az előválasztást, tényleg mindenki beállna mögé?

Figyelt kérdés
Szerintetek tényleg minden párt beállna az előválasztás nyertese mögé?

2021. máj. 18. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

10: "Vérbeli komcsiktól kezdve nácikig ott minden van."

A "nácik' tisztességes emberek és ezek közé soha nem állnának be!

2021. máj. 18. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

Igen, én is úgy emlékszem rájuk a töri óráról, mint a tisztességesség mintapéldái. :D

2021. máj. 18. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Azt nem értem, ha az igazságtalan választási rendszer miatt kell előválasztást tartani, akkor miért egy ugyanolyan igazságtalan módszerrel választják ki a közös jelöltet? Ha többfordulós előválasztás lenne vagy csak szimplán Borda szavazással döntenének, nem tudna olyan megosztó jelölt nyerni, mint Dobrev, aki előválasztáson esélyes, de rendes választáson meg esélytelen.
2021. máj. 18. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

"én is úgy emlékszem rájuk a töri óráról,"

AVH-s tanáraid lehettek!

Egyébként a nyilasok (nácik), mind beálltak a kommunistapártba a háború után. A nagy szüleim beszélték- akik soha nem hazudtak.

2021. máj. 18. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz azután, hogy elkergették a Fideszt. Mert jelenleg úgy tudom, nem igen van közös programjuk, ilyen 'majd ha nyertünk megegyezünk' alapon működnek. 1000 dologgal lehet kritizálni Orbánékat, ezt csak egy politikailag felkészületlen ember tagadná, de egy biztos. Stabilitás van az országban és ha egy kicsit is talpraesett vagy akkor hagynak érvényesülni. Oké, közbeszerzést nem fogsz nagyon nyerni, de ki hiszi el, hogy az ellenzéknek nem lesznek meg a strómanjai? Félek, hogy nem sokáig fog tartani az öröm ha visszaengedjük Gyurcsányékat a politikába. Sajna az átlagember azt nem érti, hogy a közpénz csak nevében köz, sosem volt a miénk.
2021. máj. 18. 16:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, ÁVH-s tanárok szerint volt csak baj a népirtással, mindenki más szerint rendben volt. :DD

Egyéb ostobaságot is tudsz mondani? :D

Oh, a nagyszüleid, akik sosem hazudtak? Én tegnap a fogtündérrel beszéltem. :D

Nagyon hihető, mondhatom. :D

2021. máj. 18. 17:28
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
#15 Rosszul tudod. Közös programmal állnak elő.
2021. máj. 18. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!