A szivárványkoalíció miért nem képes olyan jelöltet indítani, aki legalább a nevét le tudja írni helyesen?
Nem kell lejáratni senkit,mindegy hogy helyesen ír vagy hogy van e jogosítványa, tud e angolul.
Sokkal fontosabb hogy milyen programmal indul a jelölt, mert egyelőre a másik szidásán kívül más programot még nem hallottam egyiktől sem.
11 akkor keresgélj kicsit, segítek a fideszen kivül az összes pártnak van legalább kezdetleges programja, de az összefogásnak lesz közös is hamarosan, akkor majd lesznek arról is kérdések ahol a fidesz trollok próbálják majd lejáratni, szóval légy türelemme és várj nyitott szemmel.
A partizán youtube csatornáján előválasztási viták is lesznek ha a politikusoktól szeretnéd megtudni a programjaikat.
Már megijedtem, hogy eltelik úgy 15 perc, hogy a Fidesz nincs beszarva, de látom, hogy be vagytok szava. Jól is teszitek! Örülök nagyon! :D
Egyébként mennyit fizettek ezért a színvonalas kérdésért?
"A politikusok és a pelenkát gyakran kell cserélni, ugyanazért az okért."
- Mark Twain
Kérdező-Mihály!
A fidderek között is a leghitványabb orbán-nyalonc vagy.
Kérdezed ezt egy Schmitt Pali után.
Azt írod, hogy nem tudja leírni a nevét, és idelinkelsz valami egészen mást hozzá. Megértem, hogy azért fizetnek, hogy lejárasd, de mért nem tudnak olyasvalakit fizetni ezért, aki nem hazudik?
Ja, mert akkor csak a jogosítványt lennétek képesek ismételni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!