Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergő valóban nem...

Karácsony Gergő valóban nem való miniszterelnöknek nyelvvizsga és jogosítvány hiánya miatt?

Figyelt kérdés
[link]

2021. máj. 18. 09:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
Inkább azért, mert elkezd dolgokat, anélkül, hogy befejezné. Próbált jogsit szerezni, nem sikerült. Nyelvvizsgát valószínűleg meg se próbálta, mert akkor még elfogadták a lektorátusi "vizsgát", ami meg se közelíti a nyelvvizsga szintjét (tudom, mert én is csináltam olyat). Próbált PhD-t szerezni, 8 év alatt sem sikerült (nemcsak nyelvvizsga-hiány miatt). Próbált fővárost igazgatni, nem sikerült (a rovarhoteleken meg a biciklisáv-festéseken kívül nem nagyon tud mit felmutatni), és akkor most inkább menekülne a miniszterelnökségbe.
2021. máj. 25. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!