Szerintetek Mo-n mikor lesz ilyen?
A kormány Macbookokra cseréli a PC-ket, ezáltal nem lassul be a gép és az órák is sokkal élvezhetőbbek, interaktívabbak lehetnének.
Több politkus is köztudottan alma párti legyen az konzervatív, vagy liberálisdemokrata.
Külföldön több iskolában is van ahol MACet használnak, vagy iPadeket...
Túlárazott, rossz árértékű gépek. Már bocs, de tuti nem informatikusnak tanulsz, vagy ha igen, akkor ülj le egyes.
Ha akár csak a Mac-ek árának a felét, kétharmadát ráköltik rendes gépekre, akkor 10 évre meg van oldva a probléma.
Konkrétan a márkáért fizetnél, azokat sem értem akik évente vesznek új telefont, főleg aki minden új Iphone-t megvesz akkor amikor kijön. Persze aki megteheti oké csak ne az ilyenek menjenek klímatüntetésekre. Konkrétan kétszínűség.
Nekem 4 éve van már Huawei P10 Lite-om és teljesen jól működik, egyszer sem ejtettem le. A laptopom 7 éves és teljesen jó.
Egyikőtöket se pontoztam le, de nincs igazatok!
Nincs túlárazva, mert az annyi idővel többet is bír. Egy windows kb 3 év után olyan .... lesz, egy Mac sokkal tovább bírja, úgy mintha új lenne.
A telefonjával tapasztaltam, volt 3 androidos telefon 3 évet egyik sem bírt, pedig 2 Sony 1 Samu volt...
Szerencsére nem, te akkor gondolom kocska vagy? 🤣
Amûgy eddig jöttetek a túlárazott almával, bezzeg az 1 milliós komcsi huawei-nèl nem fröccsögtek az android droidok.
Asztali PC 10 évet is simán bír 2 évente fejleszted/átalakítod kicsit, esetleg veszel bele ramot, de ha karbantartod, portalanítod, akkor sokkal jobb mint egy laptop.
Huawi P10 Lite-ot 4 éve 60.000Ft-ért vettem és ugyanolyan gyors mint 4 éve, mivel karbantartom. 3 havonta szelektálom a programokat amik nem kellenek róla, kitisztítom a belsejét, fóliát pedig évente egyszer cserélek. Én nem tapasztaltam még hogy elavult volna és még 2 évig biztos hogy tervezem használni.
A Laptopommal volt annyi gond, hogy az SSD-je pont tavaly elromlott pont amikor írtam a szakdolgozatot és hát nem tudtam visszanyerni belőle semmit hiába vittem el szerelőhöz is, így a laptopom miatt is csúszok félévet a képzésemmel, másrészt pedig az anyagi hátterem sem olyan hogy beruházhatnék új laptopra, vettem egy új SSD-t és újra működik.
Én most PC-re gyűjtök, nagyon jól jönne már egyetemhez, sokkal jobban megéri mint egy új laptop.
"A kormány Macbookokra cseréli a PC-ket" Hol van ilyen? És milyen órák?
És főleg: miért ágyazod politikába az applereklámodat?
😄, nem reklám. De ami jó az jó. :)
Tanulás szempontból egy MAC sokat segítene, főleg az iskolákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!