Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért osztja meg ennyire az...

Miért osztja meg ennyire az embereket a maszkviselés kérdése?

Figyelt kérdés
most csak a két végletről van szó
2021. máj. 17. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Mert bizonyítottan nem véd meg a vírusok ellen, mivel sokkal kisebbek a maszk szálai közötti rések.Rá is van írva. Semmiféle védelmet nem jelent

Viszont nem kapsz benne levegőt. Fontos lenne a covidos időkben szabadon lélegezni, mivel a légzőrendszert terheli le a koronavírus. Viszont maszkban pont kiszárad a torkod, megtelepednek a kórokozók a torkodban és az elhasznált co2-őt szívod vissza

Aki értelmes ezt belássa.

2021. máj. 17. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Mert a maszkok betegséget okoznak, amik a koronanáthával szemben veszélyesek is.
2021. máj. 17. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Mert csak a nyomik hordanak maszkot.
2021. máj. 17. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nincs két véglet,senki sem szereti a maszkot hordani ,csak van aki próbálja betartani a szabályokat és van aki nem.
2021. máj. 17. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
9%

Két opció van:

- konteós, és nem hisz a vírusban, vagy alábecsüli a jelentőségét.

- egy olyan tipikus cél nélküli kisember, aki most örül, hogy valami ellen harcolhat, és fontosnak érezheti magát.

Jellemzően a kettő közül valamelyik.

2021. máj. 17. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
78%

#5 Bocs én harmadik variáns vagyok. Szimplán csak elegem van belőle hogy nem látok tőle, meg kell benne fúlni, nem értik mit mondok, én se értem a másik mit mond, nem látni az emberek mimikáját, arcát, és téged se látnak.

Ami totál rázár a pofánkra, abban meg végképp meg lehet fúlni. Tényleg rendkívül jót tesz a kevés tiszta levegő bevitel, ellenben legalább a co2 alig tud távozni a tüdőből. Következmény: fejfájás, majd nyáron a melegben rosszabb esetben ájulás többeknél, aki vérszegény, vagy keringési zavara van, még jobban meg fogja érezni.

De mindegy is, úgye láttok az orrotoknál tovább, amúgy se, de a maszk is takarja...

2021. máj. 17. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Mert vannak normális emberek, akik tudják hogy tüdőnek szüksége van friss levegőre, és vannak agyhalott idióták, akik még az autóban tökegyedül is maszkban ülnek.
2021. máj. 21. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!