Egy miniszerelnök lehet akár siketnéma is, ha az összes választópolgár érdekeinek megfelelően tevékenykedne és nem csupán az általa kedveltekében.
2021. máj. 17. 10:35
22/37 anonim válasza:
Idegen nyelvet beszélni az semmi. Lásd Orbán, össze-vissza beszél + rettenetes a kiejtése. Emellett az ország fele utálja, és Európa nagy része is. Tehát ennyit a nyelvtudás = sikeres politikus konteóról...
2021. máj. 17. 10:40
23/37 anonim válasza:
"..... karácsony gergely nyelvtudás ..." Bagoly mondja verébnek!!!! A magyar nyelvben a személyneveket nagy kezdőbetűvel írjuk!
2021. máj. 17. 11:19
24/37 anonim válasza:
1 Valószínű alapvetően tud angolul csak nem kifejezetten magas szinten.
2 ugyan nem hallottam még Karácsonyt angolul beszélni, de orbán hunglishánál biztos jobb (kiejtésben legalábbis csak jobb lehet)
3 nem értem miért számít a fideszeseknek annyit hogy egy főpolgármester tud e angolul, mert hivatalos személyek ha egy külföldivel fontos ügyben beszélnek, akkor mindig van tolmács, mert akár eg szó is félreértést okozhat.
Szerintetek Orbán amikor Trumpal beszélt csak a saját angolját használta?
2021. máj. 17. 11:29
25/37 anonim válasza:
"Ha csak a nyelvtudás a probléma,az előbb utóbb menni fog neki."
Ja,ja én is ezt mondom! Elég a miniszterelnökséghez, ha Gyurcsányék fenekét tanulja meg profi módon, az angoltudás ehhez amúgy tényleg szükségtelen, nem is értem mit lovagolnak ezen a fideszesek annyit!? :)
Miniszterelnök lesz és kész! Volt már nekünk tenger nélküli tengernagyunk, király nélküli királyságunk! Ehhez képest kamu geri, aki egy autót sem tud elvezetni, tökéletes lesz miniszterelnöknek!
2021. máj. 17. 12:10
26/37 MolotovPunk válasza:
Mindig van valami,ami miatt támadják Karácsonyt,most éppen az angol nyelvtudás a menü.Mi lesz a következő?A fidesznek nagyon nem tetszik,hogy Budapest ennyire baloldali város.Megválasztása után már az első 1-2 hónapban is azt hangoztatta a lakájmédia,hogy Karácsony alkalmatlan.Ahhoz képest mennyi támadást kap,elég jól bírja a strapát. :)
2021. máj. 17. 15:41
27/37 MolotovPunk válasza:
Az autóvezetés mit számít akkor,ha valaki jó polgármester e vagy sem?Mi a problem,ha polgármesterként valaki kimer az átlag emberek közé menni?Nem értem.Kint Svédországban a miniszterelnök tömegközlekedéssel jár.Ott teljesen elfogadott dolog az.
2021. máj. 17. 15:49
28/37 anonim válasza:
26
"A fidesznek nagyon nem tetszik,hogy Budapest ennyire baloldali város."
téves feltételezés.
inkább ennyire csípi a szemünket, hogy már nyíltan lopnak, meg sem próbálnak hazudni.
2021. máj. 17. 15:53
29/37 A kérdező kommentje:
Ja hogy jogsija sincs, vak is tanulni se tud végülis “tud ő angolul” 😂😂😂 hajra karigeri😂😂😂🙌🏻
2021. máj. 17. 17:39
30/37 anonim válasza:
mert mit tesz hozzá egy emberhez az ha van jogsija? tényleg érdekel miért baj ez? nekem sincs és igazából feleslegesnek is érzem plusz pénzkidobás (nekem legalábbis)
De persze mindig lesz majd kibe/mibe belekötnöd...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!