Végleges: Ausztria sem ad Zöld kártyát a keleti vakcinásoknak! Hallgatnunk kellett volna Fletóra?
Feri már hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy csak olyan vakcinát szabadna engedélyezni Magyarországon amit az Európai Szövetség is jóváhagyott. Mint utólag kiderült, az átoltottság semmit sem számít, hiszen mindenhol máshol Európában ugyanúgy lement a járványgörbe ahol kisebb az átoltottság.
A Fidesz elszúrta, hogy teljesen különc módon keleti vakcinákat hozott? Semelyik más EU-s ország nem csinálta ezt. Fletónak lett igaza, és Európainak kellett volna maradnunk?
#19!
Igazából teljesen mindegy, hogy 2-3 napig milyen tünetket vált ki, hiszen ezek minden esetben elmúlnak és semmi maradandó károsodást nem okoznak.
Nekem 3, majd 1 napos hőemelkedésem volt a Szputnyik után. De van olyan ismerősöm, akinek semmilyen tünete nem volt.
22!
Az ismerősem közül engem viselt meg legjobban az oltás. De én eleve lázasodós típus vagyok. Az első oltás után a 3 napos hőemelkedés alig érte el a 37-et. Tudtam mellette dolgozni, csak pár napig nem sportoltam. A harmadik napon már kimentem átmozgatni magam, a 4-en pedig már 80 km-t bringáztam (1500 méter szinttel).
A második oltás után felment 38.5-ig, de 24 óra után nyoma sem volt.
Egy átlagos belázasodás nálam legalább 5 napig tart.
"Ausztriában engedélyezett oltóanyaggal Ausztriában oltott ausztriai lakosok kapják annak érdekében, hogy bizonyos szolgáltatásokat igénybevehessenek."
Ennyi hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!