Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Végleges: Ausztria sem ad...

Végleges: Ausztria sem ad Zöld kártyát a keleti vakcinásoknak! Hallgatnunk kellett volna Fletóra?

Figyelt kérdés

Feri már hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy csak olyan vakcinát szabadna engedélyezni Magyarországon amit az Európai Szövetség is jóváhagyott. Mint utólag kiderült, az átoltottság semmit sem számít, hiszen mindenhol máshol Európában ugyanúgy lement a járványgörbe ahol kisebb az átoltottság.

A Fidesz elszúrta, hogy teljesen különc módon keleti vakcinákat hozott? Semelyik más EU-s ország nem csinálta ezt. Fletónak lett igaza, és Európainak kellett volna maradnunk?

2021. máj. 17. 00:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%

#19!

Igazából teljesen mindegy, hogy 2-3 napig milyen tünetket vált ki, hiszen ezek minden esetben elmúlnak és semmi maradandó károsodást nem okoznak.

Nekem 3, majd 1 napos hőemelkedésem volt a Szputnyik után. De van olyan ismerősöm, akinek semmilyen tünete nem volt.

2021. máj. 17. 10:46
 22/27 anonim ***** válasza:
21: Én pont ezért nem oltataom be magam. Én elkaptam a coronát. Az elsö 3-4 napban volt 38 és 39 fok közötti lazam, meg 1-2 napig torokfajas, meg egy hetig étvágytalanság, ennyi. Minek oltassam be magam, amikor én is hallom, hogy sokan belázasodnak oltá sután és napokig fekszenek, amikor nálam ugyanez volt a coronával is.
2021. máj. 17. 10:51
 23/27 anonim ***** válasza:

22!

Az ismerősem közül engem viselt meg legjobban az oltás. De én eleve lázasodós típus vagyok. Az első oltás után a 3 napos hőemelkedés alig érte el a 37-et. Tudtam mellette dolgozni, csak pár napig nem sportoltam. A harmadik napon már kimentem átmozgatni magam, a 4-en pedig már 80 km-t bringáztam (1500 méter szinttel).

A második oltás után felment 38.5-ig, de 24 óra után nyoma sem volt.

Egy átlagos belázasodás nálam legalább 5 napig tart.

2021. máj. 17. 11:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne politikai ügyet csinálni ebből az astrát is csesztetik csak azèrt mert britt és most monden ami onnan van az ördögtől való. Mert ha valóban az oltás utáni elhalálozás lenne az oka akkor a pfizerrel már rég nem oltanának
2021. máj. 17. 11:55
 25/27 anonim ***** válasza:

"Ausztriában engedélyezett oltóanyaggal Ausztriában oltott ausztriai lakosok kapják annak érdekében, hogy bizonyos szolgáltatásokat igénybevehessenek."

Ennyi hír.

2021. máj. 18. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
74%

Van itt egy cumi neked, szép hosszú! 😁

[link]

2021. máj. 18. 15:57
 27/27 anonim ***** válasza:
25nek teljesen igaza van csak osztrák állampolgárokra vonatkozik, magyarként tökmindegy mivel vagy oltva így is úgy is tesztelgetni kell...értelmetlen az egész vita...
2021. máj. 19. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!