Az oltási program azért nyomott padlóféket mert ilyen kevés a Fideszes már?
Satuféket nyomott az oltási kedv, nincs már több magyar aki be akarja oltatni magát. Pedig ha megnézzük Magyarország korfáját, akkor láthatjuk mennyire elöregedett az ország, tehát épp csak a veszélyeztetett korúakat oltották be. Fiatalok szinte nem oltakoztak, kivéve akinek kötelező volt (pl. SOTE-s diákok) és azoknak a gyári melósoknak ahol a főnök kierőszakolta.
Pedig a Fidesz fullba nyomta az oltásra buzdítást. Akkor ezek szerint már jó kevés a Fideszes?
" Elgondolkoztató a Stella Kyriakides ügy..."
Azt, amit a Story magazin és a Ripost főszerkesztője mondott be mindenféle forrás, hivatkozás nélkül egy YT-videóban? :DDD Rákeresel a "Stella Kyriakides corruption" kifejezésre Googleben és van 2 releváns találat. Az egyik a Habony-féle V4A "hírügynökség", a másik a szintén ő tulajdonában lévő szlovén Nova24.
A Fidesznek már a hírhamisítás se tabu.
#87 "4-5 millió az a veszélyeztetett korú. Sőt ha a Ratkó-unokákat is annak számoljuk akkor még több."
Sőt, ha a 16 éves gyerekemet is annak számítod - akit pénteken oltottak be, meg az osztálytársait is akiket előtte 2 napban, akkor még többen.
Ettől még baromság marad az amit leírsz.
Tényleg ennyire nincsen semmitek a fidesz ellen? Ilyen szánalmasba kell nyomni, hogy ekkora ostobasággal kell erőlködnötök? Ti szegények! Nagyon-nagyon nehéz lesz nektek a most következő év.
Ismét.
"A satufék még mindig napi 50 ezer oltottat jelent, boci."
Az hányezer nyúvadás?
Heti kb 2-300.000 oltott van, ami nagyjából a Pfizer + Moderna + egy kis egyéb. A heti 500.000-hez képest kevés, de azért messze van a satuféktől.
Már elsősorban Pfizerrel oltanak, annak a beérkezési üteme diktálja a heti oltási mennyiséget. Persze "korlátlan mennyiségben" van kínai és Astra, de azok már szinte kutyának nem kellenek, napi pár ezer első körös oltást oltanak el belőlük.
A jelen tempóval még kb 3-5 hétig lesz kit oltani, plusz 1-2 hét, ha majd a 12-15 évesekre is engedélyezi az EMA a pfizert valamikor júniusban.
Utána tényleg "padlófék" lesz, de ez természetes, 45±10 % beoltott környékén eddig minden országban lényegesen visszaesett a napi oltások száma. Ha azt nézzük, hogy mi már túl vagyunk a 45%-on, és még egy kb 10% viszonylag gyorsan meglesz, akkor bőven a jobbak közt vagyunk.
#15, nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a hozzád hasonló tripla PhD-s raktárossegédeknek 100%-ig biztos válasza van erre a kérdésre.
Ugyanannyira vagytok biztosak a válaszban, mint amennyire bizonygattátok, hogy nem lesz meg a 2, a 3 vagy a 4,5 millió oltott se :))
#17 Én mérnök vagyok, én is inkább kértem volna a kínait vagy az oroszt - de én nem választhattam, kaptam a pfizert, akkor éppen abból volt.
Tavaly ősszel még pont azok kampányoltak a pfizer-féle új mRNS technológia ellen, akik most épp a keleti vakcinákat szidják. Akkor még az volt az emberkísérlet, mert hogy azt a technológiát nem használták még védőoltásoknál nagy számban.
Csak aztán az EU ezt kezdte el sztárolni és ezért váltaniuk kellett, most már nem szidják, nem félnek tőle, hanem ez lett az első és egyetlen jó vakcina. Kár hogy a tények sem akkor sem azóta nem őket támogatják.
Akkor még a Sanofi vakcináját várta az EU befutóra, de az befuccsolt.
"Én fogorvos vagyok, és a kínaival oltottam be magam, mert azt tartom a legjobbnak"
Nem is attól nyúvadnak, hanem a Pájszer, Moderna meg ilyen szaroktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!