Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A raktárban levő több millió...

A raktárban levő több millió kínai oltást nem kéne külföldre eladni vagy eladományozni?

Figyelt kérdés

Most jött megint rengeteg, és még nincs vége.

Így is van rengeteg ország, ahova még egy oltás se jutott. Ők biztos örülnének.

2021. máj. 16. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Hisz már adtak belőle külföldre.
2021. máj. 17. 05:04
 12/13 anonim válasza:
55%

Én köszönöm örültem neki, hogy azt kaphattam!

Szerintem kiváló oltás főleg a technológia miatt ami alapján működik, utánaolvastam (bizony nem a kormánypropagandát) és nemzetközi szinten sem hallani róla semmit ami miatt okom volna aggódni.

Persze nem 100%-os védettséget ad, de fiatalként ez is megvéd attól, hogy nagyon súlyosan érintsen.

Majd eldönti mindenki, hogy kéri-e, aztán ha megmarad azt el lehet adni, ne vegyük el a lehetőséget attól, aki emellett szeretné a voksát letenni (mint én másodszorra is :) )

2021. máj. 17. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

ma kiderült, hogy mi a terv vele.

szeptemberben fogják kitalálni, hogy kell a kínaiból 3. oltás és ezért mernek még rendelni belőle, mert tudják, hogy el fog fogyni.

2021. máj. 18. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!