Miért nem tüntet a munkanélküli, hogy munkája legyen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 22:26
1/12 anonim 

válasza:

Mert nem csatlakozna hozzá senki.
2/12 anonim 

válasza:

Sokan csatlakoznának hozzá. Csak ehhez kellene,hogy legyen országosan működő szakszervezetük és érdekképviseleti szervük,aki szervezi a tüntetéseket. Ilyen pedig nincs és nem is lesz. A Fidesz biztosan nem fog szervezni,és a többi szakszervezet sem fog most már tüntetni. Eddig is csak Fidesz javaslatra tüntettek.
3/12 anonim válasza:
Mert ha tüntet úgy se kap, másrészt meg azért nem vennék fel mert látták a TV be. Attól úgy se adnak munkát, feszültség levezetőnek, meg fölösleges. A meghirdetett állások 50%-a nem valós, vagy már be telt, vagy megvan rá az ember. 20%-ban MLM,meg kamu munka. 10% a valós, de erre jelentkezik az összes ember. Jelen esetben ha nincs összeköttetésed nagyon nehezen találsz állás.
4/12 anonim 

válasza:

Aki munkanélküli lett, az a családjának vagy önmagának fenntartásán gondolkodik és eszébe sem jut, hogy kinyissa a száját vagy tüntessen.
Igen, szervezkedni kelleniük. Magyarországon egyetlen kormány sem készített és szavazott meg olyan törvényt, amely ezt engedné, tehát törvénytelen és rögtön szétvernék.
Egyébként nézd meg Jakab István urat, mióta a parlament alelnöke lett, egyetlen sztájkot sem szervezett, pedig a komcsi érában ő volt a valaki és tele volt vele minden média. Úgy látszik a Fidesz politikája, hogy a nagyszájú embereket bekebelezi és kussoltatja őket. Hát így is lehet.
5/12 anonim 

válasza:

Ha tüntet valaki akkor még munkahely nem lesz.
6/12 Kokas Lajos 

válasza:

Munka akkor van, ha hasznot lehet előállítani általa, csak azért mert tüntetsz, vagy azért mert egy politikus megígéri, még nem lesz munka. Falra mászok a "munkahely teremtés" kifelyezéstől!
7/12 anonim 

válasza:

vagy adjanak munkát, de ha túl sok a munkaerő, a beszélő szerszám, akkor le kéne csökkenteni a létszámát, hogy ne elégedetlenkedjenek. Végülis csak szerszámok.
8/12 anonim 

válasza:

Ahonnan elküldtek táppénz után (jól dolgoztam, nem tetszett, hogy lebetegedtem), ott most 2-en végzik 4 ember munkáját, majd' belegebednek szerencsétlenek, de a részlegvezetőket ez nem érdekli. A másik osztályon teljesen más a morál, ott ha kell az ember, ha másképp nem férnek bele a határidőbe, akár plusz diákot is alkalmaznak, csak ne dögöljön bele a munkaerő a tripla teherbe, és kész legyenek időben mindennel úgy, hogy még az egészség is megmaradjon. Én néha nem értem a vezetőket, munka van, de nem mindenhol annyi az ember, amennyire valóban szükség lenne.
9/12 anonim 

válasza:

Ja, egyébként bocs, nem akarom, hogy meglássák a híradóban, hogy valamibe belekeveredtem, aztán felismerjék az arcomat, és még nehezebb legyen munkát találni "bajkeverőként", hiszen akkor a cég ellen is felszólalnék, ha ott valami suskus lenne... (egyébként jelentettem már csaló céget, de ehhez a leendő munkáltatómnak semmi köze).
10/12 anonim 

válasza:

Írd már le légyszives: a tüntetésből hogyan lesz munkahely?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!