Miért gondoljátok hogy az ellenzék jobb lenne az országnak ellenzéki szavazók?
Persze,hogy unalmas a lopás téma,mert nem tudsz rá értelmes magyarázatot adni,hogy az általam mondott példa miért nem olyan,mint amit a fidesz csinál,csak kicsiben.
De rendben,legyen,hagyjuk.
Ha már a lopásra reagáltál,légyszíves a közmédiás felvetésemre is írj valamit,kíváncsi vagyok a veleményedre.Ugyanis azt szépen kihagytad,mint a fidesz,ami számára kellemetlen,arról hallgat.
Vagy a kedves fideszes képviselők miért csak a fideszes újságíróknak nyilatkoznak?Ha egy ellenzéki portál kérdez valamit,miért nem lehet válaszolni rá?Már az ellenzéki kérdés is hazugság,ezért nem is kell válaszolni?A fidesznek miért gyurcsány,soros,és brüsszel a válasza mindenre?
Hogy lehet,hogy a nemzeti gázszerelő 2010ig egy egyszerű senki volt,11 év alatt viszont ekkora vagyona lett??Ha most tud valamit,előtte miért nem tudta,hogy lehet milliárdos?
Hogy lehet az egészségügy,az oktatás ilyen keserves állapotba,amikor sorra épülnek a stadionok....?Stadionba kell menni gyógyulni?
Miért kellett most hirtelen alapítványok kezére játszani a közvagyont?
Szóval ezek a dolgok számomra elfogadhatatlanok,én más értékrend szerint nevelkedtem.
Bocsánat,ha nem értek veled egyet,de tudod ellenzéki vagyok,másodlagos állampolgár,beoltottként oltásellenes,aki csak hazudik.
Nem fogok írni többet,nem akarom senki véleményét,álláspontját,nézetét megváltoztatni.
Ja,még egy.Mivel írtam,hogy kiszálltam ebből a vitából(nem azért,mert megfutamodok,csak nem szeretek a falnak beszélni,meg nem az észt jöttem osztani),így ha esetleg erre válaszolsz,minden általam felvetett témára reagálj valamit,ne csak arra,ami szerinted támadható.
Vagy mindenre,vagy semmire.
További szép napot.
Off
"mindegy az állam mit csinál jót, vagy rosszat, de ellene kell menni"
Mondjuk nem azért, de én tényleg nem tudok a fidesztől pozitív dolgot mondani, mert mindig vannak az apróbetűs részek, amik egy jó ötletet is rontanak.
"Mikor a járványkezelésbe is annyiszor szemenköpték saját magukat"
Bocs, de ez ellenzék specifikus? Orbán reggel még mást mondott, mint este tavaly márciusban.
Ilyet még az ellenzéki pártok se hoztak össze.
"egész ellenzék egy cirkusz, és tele van bohóccal"
Amgúy ezt tényleg nem értem. És a fidesz nincs? Gyakorlatilag hetente van botrány szintű megszólalásuk.
"Sok ember úgy kormányellenes, hogy azt se tudja ki van az ellenzékben"
Sokan úgy fideszesek, hogy nem tudják ki van ellenzékben vagy mit mond a fidesz. Ez jól van így?
Mármint nagyon szép, ahogy érvelsz az ellenzék ellen, de eddig csak olyat mondtál, ami a fideszre legalább annyira igaz, ha nem jobban.
"nincs egy markáns személyiség akire azt tudnám mondani, hogy na ez igen"
Tudsz ilyen markáns személyiséget mondani pl. a finnek közt. OH, hogy nem?
Szerintem oka van, hogy nem feltűnési viszketekségben szenvedő embereket választanak ott sem.
Mert Hitler is markáns volt.
"Van egy Gyurcsány 2(Dobrev)"
Amúgy én se szeretem Gyurcsányt, de Dobrev egyáltalán nem hasonlít rá a politikát tekintve.
Szóval ez így ebben a formában nem igaz.
"van egy szűz kisfiú aki semmihez nem ért, sőt még egy kretén is (Karácsony) [...] egy pszichopata(Fekete Győr)"
Mitől kretén és mitől pszichopata? Mármint Karácsony pont tanult. A pszichopata meg nem tudom honnan jött. :D
A szűz meg simán hazugság, de gondolom ezt te is tudod.
"Ha lenne egy olyan ember mint például Mi hazánkban Toroczkai, vagy a régi Vona"
Szóval akik Hitlerre emlékeztetnek.
Tudod a probléma az, hogy sokan, mint te is, olyan embert keresnek, akik személyikultuszt építene és autoriter rendszert.
Ha demokráciát akarsz, akkor nemaz erőszakos idiótákat kellene választanod.
"Egy-kettőnek még érettségije sincs ha jól emlékszem, hát röhejes."
Melyiknek?
Mind egyetemet végzett ember.
Vagy most csak úgy simán politikusokra gondolsz? Igen, a fideszben pl. van aki 8 általánossal polgármester, de pár évente mindig kiderül, hogy valamelyik fideszes hamisította a papírjait.
Gondolom azt elfelejtettétek, hogy én a szövegembe beleírtam, hogy nem megvakult fideszes vagyok, csupán értem előző kormányok idején is, és szarabbul éltem jóval, és semmit nem láttam fejlődni :D nem úgy mint manapság. Igazából ez itt a lényeg nekem. Mert nem arra adok amit mondanak, hanem amit látok szívesen megválaszolom neked azokat a kérdéseket logikusan is:
Ha már a lopásra reagáltál,légyszíves a közmédiás felvetésemre is írj valamit,kíváncsi vagyok a veleményedre.Ugyanis azt szépen kihagytad,mint a fidesz,ami számára kellemetlen,arról hallgat.
Szerintem nem minden esetben van így, de igen előfordul gondolom ez a régi magyar kormányoknál se volt "megszokott dolog" akár Kádár idejében, akár Gyurcsány idejében stb... sőt manapság se hallgatnak el dolgot a kormányok. Ez teljesen bevett dolog nem csak itt, hanem bármelyik országba szinte. De értem mire gondolsz.
Vagy a kedves fideszes képviselők miért csak a fideszes újságíróknak nyilatkoznak?Ha egy ellenzéki portál kérdez valamit,miért nem lehet válaszolni rá?Már az ellenzéki kérdés is hazugság,ezért nem is kell válaszolni?A fidesznek miért gyurcsány,soros,és brüsszel a válasza mindenre?
Van 1-2 olyan ellenzéki újságíró akinek én sem válaszolnék, mert egyszerűen röhejesek, és sose tudnak feltenni egy értelmes kérdést, csak vádaskodni tudnak, meg sunyi módon kérdezgetni. Nagyon ritka, hogy egy értelmes kérdést látom, inkább megy a "Hova tűnt Tóniiii?" szintű kérdések, de egyébként valószínűleg ha engem kérdezel, azért, mert nem akarnak válaszolni bizonyos dolgokra, meg lehet igazából le is szarják őket, mint mondtam nekem is nagyon nehéz komolyan venni az ellenzéki politikusokat jelenleg.
Hogy lehet,hogy a nemzeti gázszerelő 2010ig egy egyszerű senki volt,11 év alatt viszont ekkora vagyona lett??Ha most tud valamit,előtte miért nem tudta,hogy lehet milliárdos?
Gondolom mivel ismerik egymást Orbánnal, és pályázatokat ad neki, és mivel stróman ezért gyűlik ott a Fidesz pénze. Gondolom ez egyértelmű vagy valakinek még mindig magyarázni kell?:D
Hogy lehet az egészségügy,az oktatás ilyen keserves állapotba,amikor sorra épülnek a stadionok....?Stadionba kell menni gyógyulni?
Jajj istenem ez a stadionozás már besz*rás de tényleg. Ne ennek a nyakába varrd, azt hogy nem fejlődött annyira sokat az egészségügy, bár nálam pont 2 éve lett felújítva mind a két kórház, szóval én nem panaszkodok, de tudom hogy nem sok pénzt tesznek bele, és hogy nem a legjobb a helyzete. De ne a stadiont hozzuk már fel könyörgöm a kettő nem függ még össze sem. :D belement nagyobb pénz másba is nem csak a stadionba. Szóval igen összességében az egészségügy lehetne jobb.
Miért kellett most hirtelen alapítványok kezére játszani a közvagyont?
Gondolom a biztosításért, ha kormányváltás lenne.
Mondom nem tagadok én itt mindent, meg vannak dolgok amik nem működnek jól tény. De ahogy körülnézek az ellenzéki politikusokon, érted egyszerűen látom, hogy mi lenne ha odakerülnének. És tudod mi? Ennél rosszabb helyzet ez biztos. És tudod miért? Mert az ő zsebük még üres, nekik még többet kell belepakolni, na meg nem egy párt irányítana hanem vagy 4-5 és olyan viták lennének ott, hogy annak mi innnánk meg a levét.
"Ennél rosszabb helyzet ez biztos. És tudod miért? Mert az ő zsebük még üres"
Ezt alá tudod valamivel támasztani? Pl. Karácsony korábban is viszonylag magas beosztásban volt, miért nem lett milliomos/milliárdos?
De vehetünk vidéki településeket is. Gödöllőn 30 éve ellenzéki vezetés van és még mindig nem dús gazdag.
Csak azért mondod ezt, mert azt képzeled, hogy mindenki csak lopni akar, miközben az ellenzéki pártok tagságának többsége egyáltalán nem akar lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!