Miért gondoljátok hogy az ellenzék jobb lenne az országnak ellenzéki szavazók?
"Számomra az nem érv igen, hogy az ellenzék támogatja, hisz nem 1-2 olyan dolog volt minden kormánynál amit beigértek és semmi nem lett belőle."
=
Én arra a pártra fogok szavazni, amelyiknek nem az a politika, hogy az aktuális ellenfelének mindenbe nemet mondjon, es szidja mint a bokrot, még akkor is ha esetleg par hónappal korábban a szöges ellentétet gondolták.
Számomra fontos, hogy az Alföld réven a mezőgazdaságra nagyobb hangsúlyt fektessen az aktuális vezető.
Szerintem kiemelkedő fontossággal bírna a kisgazdák támogatása.
Plusz szimpátiát nyer el nálam az a párt amelyik a környezetszennyezés, illegális szemétlerakás, és állatkínzás ellen komolyan fellép!
Az egészségügybe több pénzt belenyomó párt is előnyt élvezne nálam.
A bűnözés ellen agresszívabban fellépő párt is jó szinben tüntetne fel magát.
Kedves kérdező (ha nem ugyanaz vagy, aki ezt a kérdést már ezerszer feltette), hadd magyarázzam el ezredjére is:
Nincs biztosíték. Ami van, az az, hogy több mutató szerint is következetesen a Fidesz X irányba viszi az országot, ez az irány pedig nekünk nem tetszik.
És most jön a "nagy" érv: Nem tudhatjuk biztosan, hogy az Összefogás alatt mi lesz, de azt biztosan tudhatjuk, hogy a Fidesz alatt marad a nekünk nem tetsző irány. Tehát akkor miért ne szavaznék a Fidesz ellen?
Én szívesen írok, de inkább úgy mutatom be, hogy a már megírt kommentjeidre reagálok.
Amúgy mi az ellenzék célja? Hatalomra kerülni. Magukat pont erkölcsileg különbnek akarják beállítani, így nyilván ahhoz, hogy hatalomra kerüljenek és hatalomban maradjanak, kevesebbet kell lopni, hogy az emberek ne váltsák le őket.
De tőlem úgy is felfoghatod, hogy tudjuk, hogy a fidesz rossz, az ellenzékről pedig nem tudjuk, hogy milyen lenne, így megéri kipróbálni.
Tudtak pályázatot írni, csak nem ez volt a cél. Az ország elég jól fejlődött az EU-s pénzek nélkül is.
És ha kevesebbet lop a következő kormány, akkor nem az következik, hogy több dolgot lehet felújítani? Arról nem beszélve, hoyg egy csomószor jó drágán megépített dolgok nem is működtek jól, szóval még az is pénzkidobás volt.
És nem nekem írtad, de én erre is válaszolok, ha én ülnék ott, akkor nem lopnék. Bőven elég az a fizu, amit adnak. SZóval ja, én az elveimből nem engednék.
Személyszerint én a programokat is szoktam nézni, mert az már azt jelenti, hogy legalább a látszatra adnak, és a fidesz az elmúlt évtizedben mind az oktatás, mind az egészségügy területén sokat rontott.
Nekem márcsak ez elég arra, hogy leváltsam őket.
Kedves kérdező
Senki nem mondta,hogy az ellenzék jobban csinálná.De a fideszesek elkönyvelték,hogy az ellenzékből senki nem ért hozzá,lopnának,csak a hatalom kell nekik.
Ez nem így van,senki nem tudja,hogy mi lenne,ha az ellenzék kerülne kormányra.
Mondok egy példát.
Állsz az utcán,egyik oldalról rohan egy ember,meg akar ölni.Mit teszel.Elindulsz az ember felé,es véged,vagy elindulsz a másik irányba,amerre nem tudod,mi lesz.Lehet megmenekülsz,lehet ott is van egy ember,aki meg akar ölni,előre nem tudod.
Szóval az ellenzékiek is valahogy így vannak ezzel.Aki az ellenzékre szavazna,azért szavazna rájuk,mert a fidesz politikája nem tetszik nekik.Ezért szeretnének esélyt adni másnak,hogy legalább az esélye legyen meg annak,hogy az ország jobb irányba mozduljon el.
De ha akarod,mondok egy konkrét érvet is,hogy nyugodtan alhass.
Nekem az nagyon nem tetszik,hogy a közmediába,amelyet a mi penzünkből működtetnek,4 év alatt pár percet kapnak az ellenzéki politikusok.Ez szerinted rendbe van így?
A közmédiába a politikai műsorokba fele-fele arányba kellene teret engedni kormánypárti és ellenzéki politikusoknak!
Ez csak egy volt a sok közül.
Tudod a fideszesek nagy része szerinte ez így teljesen rendbe van.Na itt kezdődnek a gondok.
18as vagyok
Szerinted nem érv az,hogy lopás..
Ezek szerint ha én ellopom az autódat,nem fogsz feljelenteni.Hiszen semmi rosszat nem csináltam,nem vertelek meg,nem fenyegetlek,nem zsarollak,egyszerűen csak elloptam az autódat,és ez így teljesen rendbe is van,ugye??
Bankrabló is jogosan kérdezheti a rendőröktől,hogy miért akarják letartóztatni,hiszen csak lopott,semmi rosszat nem csinált.
Ebből is látszik,hogy ez a kérdés egy baromság,vagy elvakult fideszes vagy,akitől ha az utolsó falatot is kilopja a szádból a fidesz,tapsolni fogsz,vagy fizetett kérdés.
Nem veszed észre,hogy tőled,a családodtól lopják el a pénzt,veszik el a lehetőséget??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!