Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem szereti a DK-t és...

Aki nem szereti a DK-t és Gyurcsány Ferenc sleppjét , viszont a Fideszt se az mégis kire szavazzon?

Figyelt kérdés

Tényleg hihetetlen, hogy 2021-ben még mindig Gyurcsány pártja a legerősebb ellenzéki erő és Gyurcsány diktálja a feltételeket..

És most is még asszisztál ehhez a többi párt is meg a szavazók is.. sose lesz így leváltva a Fidesz amíg nem tisztul meg az ellenzék a korábbi bűnösöktől..

2021. máj. 16. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van a 10-esnek! Szavazz a Fideszre, mi ennek csak örülünk. :)
2021. máj. 16. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább senkire, vagy ha jobboldali érzelmű vagy akkor Mi Hazánk. Erre a kamu ellenzéki összefogásos színjátékra, ha fegyvert tartanának a fejemhez se szavaznék. Ők már egyszer tönkretették az országot. Miért hiszi el sok ember, hogy most jobb lenne, és tennének bármit is az országért?
2021. máj. 16. 16:56
 13/14 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem bárki jobb, mint Orbán.
2021. máj. 16. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló dilemmában vagyok, Gyurcsány számomra vállalhatatlan (igen, tudom, az ellenzék nem egyenlő Gyurcsánnyal, mégis, nem szeretném nyerő pozícióba hozni semmilyen szinten), a Fidesz szintén nem jöhet szóba, eljátszották a bizalmam.

Jelenleg a Kétfarkú Kutyapárton és az Új Világ Néppárton gondolkodom.

2021. máj. 17. 01:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!