Karácsony Gergelyt, hogy vehették fel nyelvvizsga nélkül doktori képzésre? Mondjuk nekem meg publikációm nem volt előtte, de nyelvvizsga az igen. Anélkül diplomát sem kaptam volna értelemszerűen.
2021. máj. 16. 15:39
1/16 anonim válasza:
Úgy hogy nem kell hozzá nyelvvizsga.
2/16 A kérdező kommentje:
Dehogynem.
Most adtam be a jelentkezésem tavasszal és az MSc diploma + nyelvvizsga a két alapfeltétel.
2021. máj. 16. 15:42
3/16 anonim válasza:
Elképesztő, hogy mégmindig itt tartanak a fidesz bérkommenterei, ezzel tudják csak karácsonyt támadni. Már minimális kreativitásra se törekednek. Mondjuk az tök jó, hogy azon kívül, hogy tud-e angolul más fogást nem találnak rajta, azt jelenti, hogy tisztességes, jó miniszterelnök-jelölt.
4/16 A kérdező kommentje:
Senki sem beszélt angolról. Nyelvvizsgáról írok ami nekem feltétel volt. De már a két diplomához is az volt.
2021. máj. 16. 15:47
5/16 anonim válasza:
Azt ugye vágod, hogy akkoriban az egyetemhez nem kellett nyelvvizsga? Ezt a marhaságot is Orbán atyád találta ki pár éve.
6/16 anonim válasza:
Mellesleg van középfokú nyelvvizsgája
7/16 anonim válasza:
nagyon egyszerű: akkor nem volt feltétel a nyelvvizsga vagy ha az volt, akkor van nyelvvizsgája. Nem volt se főpolgármester, se miniszter, se semmilyen befolyásos valaki, aki el tudta volna intézni, hogy nyelvvizsga nélkül felvegyék. Mi értelme ennek a kérdésnek? Úgy gondolod, hogy majd te leleplezed, megelőzöd a fideszt, ami minden percben próbál valamit találni az ellenzéki jelöltek ellen?
8/16 A kérdező kommentje:
Na és Korózs Lajossal mi a helyzet?
2021. máj. 16. 15:53
9/16 anonim válasza:
Nem akarok kötekedni de a jelenlegi kormányunkba okosabb emberek vannak? Xd
10/16 anonim válasza:
Mi a helyzet Kórózs Lajossal? Mindenkinek ismernie kellene? A kérdés karácsonyról szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!