Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha rajtad múlna, hogyan érnéd...

Ha rajtad múlna, hogyan érnéd el hogy minél többen beoltsák magukat? Vezetnél be szankciókat azok ellen, akik megtagadják az oltást?

Figyelt kérdés
Mert ha esetleg egy új variáns miatt még nagyobb átoltottságra lesz szükség, akkor akár komolyabban hátráltatnák a járvány elleni védekezést azok akik nem oltatják be magukat...

2021. máj. 15. 18:29
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
46%
A sörbe tegyétek bele a vakcinàt
2021. máj. 16. 11:30
 32/36 anonim ***** válasza:
48%
Én felajánlanék valamit az oltásért cserébe. Vagy pénzösszeget vagy esetleg ingyenes vacsorát egy étteremben, ingyenes fürdőlátogatást vagy valami hasonlót. Akit ez motiválna az oltásra és beoltatná magát, kapna valami igazolást erről, hogy cserébe mit kell kapnia, viszi az étterembe és kap ingyen vacsorát vagy ebédet.
2021. máj. 16. 11:41
 33/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem vezetnék be szankciókat és az eddigieket is eltörölném. Szlávik is megmondta, hogy "gyógyszerkísérlet zajlik", és a kísérletekben szokott lenni kontrollcsoport is, általában a résztvevők kb. fele.
2021. máj. 16. 16:52
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha rajtad múlna, hogy érnéd el, hogy egy bizonyítottan hatásos, olcsó és biztonságos gyógyszert végre hazánkban is elkezdjenek forgalmazni és használni, és ne büntessék meg azokat, akik külföldről beszerzik? Bevezetnél szankciókat azok ellen, akik mindent megtesznek, hogy erről a gyógyszerről még beszélni se lehessen, nem hogy hozzájutni, és ezzel hátráltatják a járvány elleni védekezést?

https://www.youtube.com/watch?v=D2ju5v4TAaQ

2021. máj. 17. 09:50
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

34, szomorú ez, de igaz.

A világon egyedül orbán köti a nyitást, az oltottak számához. Minden oltásnak el kell menni. Most jönne egy gyógyszer 50 forintért, mit csinálna a több millió adag cuccal? Már kifizette, a 14 napos elállási idő meg már letelt.

2021. máj. 17. 09:57
 36/36 BarnaRadagast ***** válasza:
91%
"de annál nem nagyon van lejjebb, mint mikor a forrást kezditek támadni az állítás helyett." Megmondanád, hogy hogyan támadjak egy olyan állítást ami mögött nincs semmi felmutatott bizonyíték és csak a levegőbe elpuffogtatta valami random doktor? Nem találtam semmilyen kutatást tőle, hogy lenne bármi valóság alapja annak, hogy egyes esetekben halált okoz az oltás. Én mérnök vagyok és ha azt mondom minden bizonyítás nélkül, hogy a Spacey Falcon 9 rakétája rossz minden bizonyíték nélkül akkor elhiszed?
2021. máj. 17. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!