Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha rajtad múlna, hogyan érnéd...

Ha rajtad múlna, hogyan érnéd el hogy minél többen beoltsák magukat? Vezetnél be szankciókat azok ellen, akik megtagadják az oltást?

Figyelt kérdés
Mert ha esetleg egy új variáns miatt még nagyobb átoltottságra lesz szükség, akkor akár komolyabban hátráltatnák a járvány elleni védekezést azok akik nem oltatják be magukat...

2021. máj. 15. 18:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
68%
Lássuk be ez nem túl hiteles forrás. :D
2021. máj. 15. 20:44
 22/36 BarnaRadagast ***** válasza:
46%

Elolvastam a 17-es által linkelt oldalon megjelent cikket, nem ismere az oldalt és furcsa az url, de van forrásmegjelölés! Na gondoltam fasza, megnéztem a forrást, ami a christianitydaily nevű oldalra vezet (a demonpress nevű oldal, ami a christianitydaily oldalra vezet XD). Érdekesnek találtam, hogy ebben a témával egy ilyen nevű oldal foglalkozik, de legyen. Beleolvastam az ottani cikkbe, ami kb megegyezik a magyar verziójával. Kerestem a forrást azon az oldalon, ami szintén egy másik oldalra vezetett és ott végre megtaláltam az eredeti videót, ahol a doki beszél. A doki a következőket állította:

1. Az Amerikában engedélyezett oltások nem igazán hatásosak, haláleseteket okoznak, ezt az amerikai kormány, a cégek érdekeltjei hatására mindenki elhallgat.

2. Neki van egy hagyományos gyógyszerekre alapozott eljárása ami otthon, szinte teljesen meggyógyít mindenkit.

Gyorsan rálestem a doki publikációira és ezek alapján kardiológiára szakosodott.

Szóval 2 vélemény áll egyással szemben. Az egyiket egy doki állítja aki főleg kardiológiával foglalkozik és az oltásokat támadja, illetve azt állítja, hogy neki van egy eljárása ami biztosan működik oltás nélkül. Ráadásul azt is állítja, hogy a világ kormányai, különböző piaci szereplők szándékosan elhallgatják az oltások okozta elhalálozásokat. A másik véleményt pedig a világ országai, egészségügyi szervezetek állítják, hogy az oltás biztonságos.

Itt akkor igazából eldöntheti mindenki kinek hisz. Annyit hozzátennék, hogy 2 adag Pfizer vakcina, ami az USA-ban nagyon megy kb 10000 Ft-ba kerül. Na már most ez nem igazán nagy pénz, a gyógyszeres kezelések se hiszem, hogy sokkal olcsóbbak lennének. Ha az országok és egyéb piaci szereplők a pénzt választják az emberek egézsége helyett akkor miért azt a módszert választották amiben nincs akkora pénz és még nem is biztonságos? Na jöhet a 0 százalékom :D

2021. máj. 15. 21:36
 23/36 BarnaRadagast ***** válasza:
46%
22-es vagyok. Közben még megnéztem, hogy van e bárimilyen publikációja az dokinak(amúgy Peter A McCullough a neve, ha valaki rá akarna keresni) oltások és az elhalálozások kapcsolatos korrelációról. Nem találtam semmit.
2021. máj. 15. 21:42
 24/36 anonim ***** válasza:
16%

Azért hihetetlen, hogy az X évnyi kötelező iskolába járáson, ahol kötelezően megmondják, hogy fel kell kelned, el kell menni valahová, különben a rendőrség visz be, megmondják minden másodpercben, éppen mint kell ott csinálnod, mire kell gondolnod, szorongásban tartanak, megfélemlítenek, terrorizálnak, leégetnek mások előtt, gyengébb fiúkat szünetekben össze is verik, mégsem pattog miatta senki, de egyetlen másodperces ki6aszott "szúnyogcsípésen" ekkora a patália...

Ezt rakjátok már össze a nagy emberi jogaitokkal, mert nem értem!

2021. máj. 15. 21:54
 25/36 anonim ***** válasza:
21%
Krumpli a családosoknak-időseknek, CSOK-emelés, szingliadó, ótóka kedvezmény a nagycsaládosoknak, netadó a szingliknek.
2021. máj. 15. 22:01
 26/36 anonim ***** válasza:
28%
21:42: nahát ez az. Rámutatok tömören, és erre amellett, hogy lepontoznak, a "kulturált" konteóstól kapok egy olyan választ, amit azóta ki is moderáltak. Nos, ez a szellemi színvonal(uk).
2021. máj. 15. 22:30
 27/36 anonim ***** válasza:
81%

Kezdésnek eltűntetném győrfit meg a többit a médiából, mert már unalmas, hogy lassan szó szerint még a csapból is ez folyik.

Nem mellesleg már édesmindegy, csoda ha az 5 misit elérik.

2021. máj. 16. 01:05
 28/36 anonim ***** válasza:
67%
Előbb még a forrást kezdtétek kritizálni, aztán kiderült teljesen hiteles fordítás. Az már más kérdés mennyi az angol cikk valóságtartalma, vagy a dokinak mennyire van igaza, de annál nem nagyon van lejjebb, mint mikor a forrást kezditek támadni az állítás helyett.
2021. máj. 16. 05:21
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

"1. Az Amerikában engedélyezett oltások nem igazán hatásosak, haláleseteket okoznak, ezt az amerikai kormány, a cégek érdekeltjei hatására mindenki elhallgat."

Ez pedig pont azt bizonyítja, hogy a doki valóban állított ilyet és nem azt hogy az angol forrás vagy a magyar fordítás hiteltelen lenne. A cikket egyébként én linkeltem és bár igaz, hogy nem jártam ennyire utána, de te magad megtaláltad a vidit, ahol ezt a doki kijelenti, tehát innentől nem a forrásokat kéne ostorozni.

2021. máj. 16. 05:26
 30/36 BarnaRadagast ***** válasza:
18%
Nem is sotoroztam a forrásokat, hisz sikerült elnavigálnom az eredeti videóhoz. Én inkább azt ostorozom, hogy a doki mivel támasztja alá az érvelését. Igazából nem ez a szakterülete, így kicsit érdekes az állítása. Őszintén én azért nem hiszek ebben a beoltunk mindenkit gyilkos vakcinákkal dolgoban csakis a pénzért, mert az oltások jóval olcsóbbak mint a gyógyszeres kezelések. Ha tényleg az üzlet és a profit maximalizálása a cél emberi életek árán is, akkor miért nem a gyógyszeres kezeléseket nyomják?
2021. máj. 16. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!