Mekkora elvándorlás jöhet ha vége a Covid-nak és nyugaton helyreáll a gazdaság?
Szerintem brutális mértékű, kb a fél ország kiürülhet.
Ezt abból gondolom hogy ekkora elégetlenség sosem volt még az országban, tényleg a legutóbbi válság kb. kismiska volt ehhez képest...
7-es vagyok.
Amúgy németben élek, és generálkivitelező cégem van.
Nézd csak, én a mai napi lovét megmutatom, ami nálam maradt az építőanyag beszerzés után.
Kicsit több mint a tied,8-as!
Ezért éri meg németbe kimenni!
Ha ismét felfut a turizmus, vendéglátás Nyugaton, akkor bizonyára visszavárják majd a magyar munkaerőt is, de a magyar jelölteknek meg kell küzdeni majd a többi kelet-európai, harmadik világbéli jelöltekkel is. Lehet, hogy az ukránok, albánok, fülöp-szigetekiek, tunéziaiak olcsóbbak lesznek és ha itthon is fellendül a turizmus-vendéglátás, nőnek a bérek, akkor már lehet, hogy nem is lesz sokkal vonzóbb a nyugati munkavállalás.
Az építőiparban is jelenleg Magyarországon is jól lehet keresni, így akinek van otthona, nem érdemes kimenni, mivel amivel ott többet keres, azt elviszi az albérlet, magasabb megélhetési költségek. A munkásszállóval Magyarországon, Nyugaton is lehet spórolni, de hosszútávon nem egy álomélet, az emberek jellemzően ideiglenes lakhatási megoldásnak tekintik.
16-os.
Ugye tudsz olvasni?
A kép, a mai napi nyereségem, egy napi!!!
nem egy havi mint ami képet a telós átutalásról valaki küldött.
Havi bevételt meg sem mutatnám itt, mert összeszaladna mindenki, mint mikor a kereszteződésben egy miniszoknyás nő megy át.
"nem egy havi mint ami képet a telós átutalásról valaki küldött."
Tizennyolcaskám attól hogy valaki feltesz egy köteg pénzt meg hozzáírja, hogy a napi bevétele még nem jelent semmit. Az utalt képen meg látszik, hogy az rendes tizedikére utalt havi fizetés. Lehet hogy kevesebb de valljuk be hitelesebb!
16: és adózni ki fog? :)
Megosztanád, hogy tipikusan mennyi a havi tiszta nyereséged adózás, rezsi és hasonlók után? Nem kell képet csinálni a pénzkötegekről, elég ha leírsz egy számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!