Mekkora elvándorlás jöhet ha vége a Covid-nak és nyugaton helyreáll a gazdaság?
Szerintem brutális mértékű, kb a fél ország kiürülhet.
Ezt abból gondolom hogy ekkora elégetlenség sosem volt még az országban, tényleg a legutóbbi válság kb. kismiska volt ehhez képest...
Szerintem te nagyon nem vagy képben a valósággal. Az elmúlt években egyre többen jöttek vissza Magyarországra, és egyre kevesebben mentek ki.
Amúgy meg Magyarországon várható a legerősebb növekedés az EU-ban.
Kérdező, ne magadból indulj ki meg hogy a haverjaiddal mindig szidjátok a kormányt. Még mindig nincsen elégedetlenség az országban, pedig nagyon reménykedtetek benne hogy végső mentsvárként majd egy járvány tönkretesz mindent annyira hogy az emberek rosszul érezzék magukat.
Hát ez sem jött be.
Gondolom most majd kezdhettek reménykedni egy meteorbecsapódásban, talán az segít nektek.
Híjnyeeee az annyát!
Ennyi fideszes m1 tv szocializálódott választ még nem olvastam mint amik felettem vannak.
Gyerekek, ti ezt el is hiszitek, vagy fizetnek érte hogy ide leírtátok?
Megjött a májusi fizum, kedves testvérem:
Majd ha a tróger német vagy a gyökér osztrák megfizet ennyit akkor elgondolkodom elvándorláson.
"Gyerekek, ti ezt el is hiszitek"
Én mindent elhiszek ami igaz, ami nem azt meg nem hiszem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!