Van az ellenzéknek tényleg alkalmas miniszterelnök jelöltje?
Figyelt kérdés
Aki relative hosszabb ideje politizál, aki stratéga, akinek van elgondolása a nemzet kérdéseiről nem csak puffogtat losungokat, aki legalább angolul beszél, aki hosszabb ideje vezető szerepet tölt be egy cégnel, egy pártba stb.
Van ilyen?
Karácsony nagyon felejtős szerintem, Dobrev felel meg a legtöbb fenti szempontnak de más miatt nem szavaznák rá, Jakab nem rég kezdte a vezetői párt politikát és nyelvet sem beszél(angolul talán de ő is tolmácsot használ). Szóval ő is gyengusz.
MZP szintén határeset. Neki a fentiek megvannak de pártja nincs...
Egy párt nelkuli ember vajon meddig maradhatna az Összefogás miniszterelnöke?
Mennyi idő után szednék szét?
2021. máj. 13. 05:15
11/14 anonim válasza:
10
Dobrev Klárának van pénze, és NEM a politikából. Szerintem kedvelnéd :)
12/14 anonim válasza:
Szerintem - pártállástól függetlenül - nagyon szép lenne, ha épp egy "Asszonyság" rúgná ki a széket alóluk!
13/14 anonim válasza:
Én az asszonyságra szavazok. Tökéletes választás lenne. Nagyon tájékozott, okos. Sok mindenről tud tájékoztatást adni, papír nélkül is !!! Szuper húzás lenne, ha az asszonyság buktatná meg őket.
14/14 A kérdező kommentje:
nekem is Klára asszony a favoritom...Végre egy női miniszterelnoke lehet az orszagnak.
2021. jún. 5. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!