Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érti valaki, hogy most mégis...

Érti valaki, hogy most mégis mi van? Az embereknek nyugdíjba megy a halálfélelmük nyár előtt vagy mi?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyanott tartunk ahol 2020 elején. Várunk egy halálos járványt, de nem félünk tőle, hanem inkább nyaralni akarunk menni. Annak idején ilyenkor az erkélyről tapsoltunk bezárkózva a hős egészségügyi dolgozóknak, akik ilyenkor is el mernek menni a munkahelyükre, meg kapkodtuk egymást elől a lisztet meg a budipapírt.

Most ez az egész halálfélelem, tömegpánik hol van?

Hiszen le van írva keres perec, hogy már körül vagyunk véve, az indiai B-1.617.2 vírus már itt van 3-4 szomszédos országban is, az elmúlt napokban azonosították. Angliában meg már robbanás szerűen terjed.

És az is le van írva, hogy 7-szer rezisztensebb a Pfeizer-nek és a Moderna-nak. Ami azért cinkes mert eddig is több száz oltott halt meg Magyarországon covid-ban, eddig is alig volt különbség, hogy oltott vagy oltatlan fekszik a kórházban, tehát MINDENKI veszélyben van. Most valamiért mégsem pánikol senki mint régen.

Nem csak a vírus, hanem az emberek is megbolondulnak néha? Néha a halálfélelmük is szabira megy? Miért nem követelnek bezárkózást az emberek mint régen? A szituáció ugyanaz.

2021. máj. 12. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

"a java még csak most jön, úgy néz ki."

Ezt hallgatjuk már EGY ÁTKOZOTT ÉVE. Elég volt ebből! A java mindig csak "most" jön, ma X éves a legfiatalabb áldozat, bármit csak RETTEGJ PARASZT.

Sanszos hogy a vírus már velünk marad, ezzel kell élnünk, de HOGYAN? Félelemben, mindenkitől távolságot tartva?? EZ ÉLET?

2021. máj. 13. 05:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha nem tanulna a társadalom, a níp ebből az egészből, főleg úgy, hogy mostmár sokan be vannak oltva, csak azt gondolják, hogy "Hú, menőzhetek az egy oltásommal is", pedig nem.
2021. máj. 13. 06:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Én csak magamról nyilatkoznék, de gondolom, mások is vannak hasonlóképpen.

1 éve még nagyon keveset tudtunk a vírusról. Én akkor sem féltem, inkább csak aggódtam az idősebb hozzátartozóim, ismerőseim miatt. A korlátozásokkal úgy voltam, hogy jobb az óvatosság, amíg nem jönnek rá az orvosok, hogyan lehet megfelelően kezelni a betegeket.

Eltelt 1 év, én azóta sem kaptam el, vagy legalábbis nem tudok róla. Közeli hozzátartozóim, ismerőseim közül páran elkapták, de senki sem került kórházba vagy halt meg. Mostanra az idősebbek beoltatták magukat, a fiatalabbak közül van, aki igen, van, aki nem. Az egészségügy a brit mutáns miatt sem dőlt össze, csökkennek a számok. Az eddigi halottak között igencsak ritka az "alapbetegségektől" mentes, fiatal ember, én pedig az vagyok. Mindezek miatt nem érzem úgy, hogy lenne okom félni akármilyen mutáns vírustól, sem magam, sem a családom miatt.

2021. máj. 13. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!