Igaz, hogy az 5M beoltott után nyitnak a discók, szórakozóhelyek, és kerül eltörlése teljesen a kijárási tilalom?
ma 20:31 ugye nem a matek volt az erősséged? :D
40 ezres átlaggal is június elsejére 5,2 milliónál leszünk, 50 ezressel 5,7-nél, 60 ezressel meg 5,9-nél. :)
A valóságban a 7 napos csúszóátlag 45(hónap elején) és 77 ezer között mozgott, hónap végén 66 ezer volt.
Ha valós számokat nézzük akkor inkább május 14-21.-e között lesz meg ez a szám, a két hetes tempó eléggé feszített lenne de az se elképzelhetetlen, mert egyre több oltóanyag jön. (nyugati is, hogy minden finnyás tudjon választani)
Vakcinát a véráramba,
Hogy a stadionok
kinyithassanak még ma.
Vb,eb,foci,mozi
disco,pláza,színház,kocsma.
A nyitásnak a vakcina az ára.
A kiéheztetett embertömeg fizet is rendesen.
S ha esetleg fedetlen arccal, de vakon néz majd a jövőbe,
Csak annyit kérdez,megérte?
Én még semmi ilyet nem hallottam.
Főni gondolom most várakozó állásponton van, meg kell várni, hogy a terasznyitásos dzsembori mekkora szarvihart fog hozni 2 hét múlvára.
Illetve az oltási terv most kezdődő szakasza napi 150 ezer oltottal számol 7-10 napon keresztül, ami szerintem esélytelen, főleg így, hogy a Pfizert muszáj volt beáldozni a szent 4 milliós nyitás oltárán.
A kormány erősen túlbecsülte, hogy hány embert képesek meggyőzni a kínairól, amiből tele vagyunk.
Ha kiderül,hogy csak a teljes elölt vírus vakcina hatásos az új mutációk ellen, tolongani fognak a kínaiért.
Ha a tüskefehérje mutálódik, a többit dobhatod a szemétbe.
ma 21:23
Pfizer-BioNTech 84,6%-a van beadva.
AstraZeneca 59%-a van beadva.
Moderna 73%-a van beadva.
Szputnyik V 89,8%-a van beadva a már engedélyezett oltóanyagnak és 61%-a a beérkezettnek.
Sinopharm 61%-a van beadva, de úgy hogy lényegében véve május második hete óta alig pár ezer ember kapott első oltást belőle és a 24.-én és 29.-én érkezett 600(már engedélyezett)+400(még nem engedélyezett) ezer adagból még semmit se használtak fel.
Március 1 és 17 között sikerült beadni 470 ezret, szóval amint meglesz a rendes bevizsgálás és elkezdik szállítani is szerintem megint pár nap alatt el fogják lőni az első adagokra szánt vakcinákat.
A Sinopharm azért nincs eloltva, mert még valószínűleg nincs is az oltópontokon, mert nehezemre esik elhinni, hogy április 4-ről 5-re eloltanak 15 ezer adagot és 5.-étől májusig meg csak 9 ezer embert tudtak meggyőzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!