Karácsony Gergely, hogyan kaphatott diplomát 2000-ben ha nem csak nyelvtudása, de nyelvvizsgája sincsen?
#40, persze csak akkor, ha kifizeted magadnak előre a covid tesztek költségét...mert erre már állami pénzből nem "fussa"....
Kérdező, inkább erről a szép és nemes miniszteri rendeletről mesélj már nekünk...szerintem ez is van olyan érdekes téma, mint amin itt rugózol!
41
A magyar TB befizetésekből a gyógyszerekre sem futná, csaxolok. Nem a kormányt védve ezzel, de azért legyünk tisztában azzal, hogy a magyar EÜ iszonyatosan deficites.
A diploma nyelvvizsgához való kötése egy későbbi találmány, Karácsony idejében nem volt szokás.
Továbbá a pozíciójához eléggé felesleges is. Miniszterelnökként hasznos tud lenni, de ott is tolmácsot használnak minden fontosabb eseménynél, ami igaz Orbánra is.
Ne kamuzz!!!!
Már 1999-ben is kötelező volt!
A saját bőrömön tapasztaltam! Több évfolyamtársam nem kapott diplomát a nyelvvizsga miatt!!!
"A saját bőrömön tapasztaltam! Több évfolyamtársam nem kapott diplomát a nyelvvizsga miatt!!!"
Ezt beszéld meg azokkal, akiknek meg más a tapasztalata. Simán lehet, hogy olyan szakra, vagy egyetemre jártál, ahol kellett, de nekem és másoknak meg nem.
Mióta kötelező a nyelvvizsga a diplomához? 1996 óta.
Eszerint: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!