Sulek Péter kérdése:
Szűrővizsgálatokra lehet már menni? Vége a covidnak ?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,bocsi ha nem politika,csak eddig a covid volt a fontos,most már lehet menni vérvételre ilyenekre ? köszönöm a válaszotokat szép napot :)2021. máj. 12. 15:09
1/7 anonim válasza:
Ismertem egy viccet, ahol az ember felhívta a céget, ahova menni akart szűrővizsgálatra, és ott megmondták neki. De inkább nem mesélem el, félek nem röhögnél.
2/7 anonim válasza:
Ezt csak Dr Orbán Viktor Mihály tudja!Tőle kérdezd meg.
3/7 anonim válasza:
Vérvételre simán, de nincs vége a covidnak.
4/7 anonim válasza:
Az oltakozás még leköti az egészségügyi dolgozókat, szóval még aligha állt vissza minden a normális kerékvágásba. De érdeklődj a konkrét helyszínnél.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2021. máj. 12. 15:14
6/7 anonim válasza:
Lehet menni vérvételre, stb vizsgálatokra, de arra készülj fel, hogy nem valószínű, hogy 1-2 nap múlvanra kapsz időpontot.
Én múlt héten kértem, és Június közepére kaptam időpontot vérvételre. Igaz ez a Győri kórházban van, lehet, hogy egy kisebb intézménynél most is pár nap vagy egy hét "csak" mire sorra kerülsz.
7/7 anonim válasza:
Beindultak a szűrővizsgálatok. Én már kaptam időpontot is /nem kértem/.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!