Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szabó Tímea vajon tisztában...

Szabó Tímea vajon tisztában van azzal, hogy épp az ellenzéki összefogást sikerült kigúnyolnia?

Figyelt kérdés

[link]

A jobb oldali kép az ő műve. Rajta chili con carne, szardínia, nutella, mackósajt, csemegeuborka, tejszínhab és mirelit borsó. Szerintem nem is érti, hogy akaratlanul is mennyire szépen sikerült egy képre összegusztustalankodnia a komplett ellenzéki összefogás lényegét.

2021. máj. 12. 09:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
8-as: facebook profil nélkül nem lehet megnyitni, emiatt meg nem mindenki akarna regisztrálni.
2021. máj. 12. 11:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Miért gúnyolta ki az ellenzéki összefogást? Felvette a versenyt egy fideszessel. Az is készített egy jó kaját meg ez is.
2021. máj. 12. 11:14
 13/24 A kérdező kommentje:

#12. "egy jó kaját"

Igen, nagyjából így nézhet ki a jövő évi választás is ellenzéki oldalról. Mi meg majd eldöntjük, hogy mit ennénk meg szívesebben: chili con carnet baconnel, vagy nutellával. :)

2021. máj. 12. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Jajj, de sokan nem értik, gyakorlatilag a moslékkoalíciót sikerült megcsinálnia élőben, ezért ciki az egész.
2021. máj. 12. 11:31
 15/24 A kérdező kommentje:
#14. Értik ők, csak eljátszák, hogy nem tudják, miről beszélünk. :)
2021. máj. 12. 11:36
 16/24 anonim ***** válasza:

És ez miben számít szerinted?

Aki a koalíció MELLETT van, az háborog a képen és marad mellettük, aki eddig is ELLENE volt, az meg emaitt nem fog melléjük állni.

Engem meg, akit eddig sem érdekelt, továbbra is hidegen hagy az egész.

2021. máj. 12. 11:42
 17/24 A kérdező kommentje:
#16. Én annyit csináltam, hogy feltettem egy kérdést, amivel Szabó Tímea politikai tehetségtelenségére szerettem volna rávilágítani. Hogy ez befolyásol-e bármit, azt nem tudom. Meg igazából nem is érdekel különösebben, leginkább a magam örömére járok a gyakorira mulatni. :)
2021. máj. 12. 11:46
 18/24 anonim ***** válasza:

# 11!

Inkognito módban betölti, pedig azzal nem vagyok belépve a FB-ba.

2021. máj. 12. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:

Bocs 18-as, de ezt hogy tudod beállítani?

Nekem csak azt mutatja, hogy vagy belépek egy meglévö fiókkal, vagy regisztrálok, inkognitó módot nem ajánl fel.

2021. máj. 12. 15:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Megcsinálta a fidesz? :O

Nekem nem is jutott eszembe, köszi. :D

2021. máj. 12. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!