Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szabó Tímea régebben jobbikos...

Szabó Tímea régebben jobbikos volt? Vagy csak a volt férje volt jobbikos?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat előre is.
2021. jan. 6. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szabó Tímea LMP-s volt, most párbeszédes. Sosem volt jobbikos.
2021. jan. 6. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
A férje volt jobbikos (akkor még "radikális" volt a Jobbik), ő maga ultraliberális, ahogy a legtöbb LMP-s, nyilvánvalóan kisebbségi származású, tipikus idegbeteg, magyarellenes kozmopolita szerintem. Furcsa volt ez a pár, a férjének nem sok ízlése van.
2021. jan. 6. 14:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg elég ideges, láttam egy interjút vele, de mondjuk még mindig jobb mint ha valaki sosem ideges. Az még furább. A legjobb az arany középút lenne, ha valaki akkor ideges ha van rá oka, de olyan ami tényleges ok, nem paranoia. A volt férje még politikus?
2021. jan. 6. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, de az idegesség itt kulturális vonás. Erőszakosság, ellentmondást nem tűrés, idegbetegség, önkritika hiánya, túlzott önbizalom. Ilyen a szintén részben izraelita származású Jakab és sok másik is. Valószínű, még politikus, de nem volt annyira előtérben régen sem.
2021. jan. 6. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Hopp utánanéztem a Jakab Péternek, nem semmi párt lett a Jobbik :) Hiába, az üzletképes elég nagy támogatóval rendelkező tömörüléseket az üzletemberek mindig betalálják.
2021. jan. 6. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezért jó néha kibújni előlük és újratervezés...
2021. jan. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!