Magyarországon miért a világon az egyik legmagasabb az öngyilkossági ráta? Sokan a halálba menekülnek a kilátástalan Orbán-rezsim ellen?
14:
A belinkelt "írás" egy tipikus fasiszta tipikus fasiszta írása. Elképzelt, meg nem történt eshetőséget állít be úgy, hogy a politikában járatlan egyént a kommunistákra uszítsa ráadásul mai embereket, fiatalokat is mocskol. Ugyanez volt a módszere a náciknak 1933-ban. Felgyújtották a Reichstag-ot aztán megpróbálták a kommunistákra kenni úgy, hogy közben irtották őket.
Egy kommunista viszont tényszerűen közli az igazat, például így:
1912. május 23. - A vérvörös csütörtök
Fehérterror
1930 szeptember 1.
Nyilasterror
A Tanácsköztársaság vérbefojtása után a felszabadulásig bezárólag százezrével gyilkolták, internálták, üldözték a kommunistákat (ismerős Hain Péter neve a magyar Gestapo ura?!) és aki EZT figyelmen kívül hagyja és csak és kizárólag az 56-os eseményekkel jön az buta, tájékozatlan, rosszindulatú és legfőképpen gazember.
Írd egyszerűe, hogy O1G ne tudóskodj itt tudás, meg adatok nélül.Nem aza baj, hgyműveletlen, meg tanulatlan vagy, hanem, ezért a google sem segít rajtad, de azse baj: kérdezz!
Azért vagyunk, hogy válaszoljunk, vagy segítsünk eligazodni.
Nekem ez két perc se volt, de amúgy hálás vagyok érte, mert nem minden részét tudtam eddig
"XIX. század elején-közepén jelent meg és azt mutatta, hogy ekkor már a német nyelvterületeken volt a legmagasabb az
öngyilkosságok aránya. A XIX. század utolsó harmada tájékán újabb kelet felé terjedés jelentkezett, s a századfordulón az Osztrák-Magyar Monarchia országait érte el a magas önpusztító hajlandóság, köztük hazánkat is.
A XX. század első éveiben még a keleti német területek és Ausztria vezették az európai listát, de a magyarországi öngyilkossági gyakoriság már ekkor kezdett felzárkózni, noha a II. világháború kitörésekor az osztrák ráta még valamivel magasabb volt, mint a magyarországi.
Összességében azonban megállapítható, hogy a XX. században Magyarország már igen magas rátákkal tűnt ki, s az 1968-1987 közötti két évtizedben gyakorlatilag a szomorú világranglista elején, többnyire élén állt. "
#21, nem tudom, mi köze van ennek az öngyilkossághoz?
Kinyírni egy terroristát, az még csak nem is gyilkosság: a társadalom önvédelme.
"százezrével gyilkolták" - az Sztálin volt, kispajtás.
Le vagy maradva egy körrel a Kádár-rendzserben és a 90-es években tartozott Magyarország világelsönek az öngyilkosssagokban. Jelenleg a 35. helyen van, pl a jóléti államok közül Belgiumban, Finnországban, Japánban meg Dél.Koreában magasabbb az önygilkosságok száma, mint Magyarországon.
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!