Nem kellene lassacskán közterületen eltörölni a maszkviselést?
"Nem lassacskán kellene eltörölni hanem azonnal. Én azon a véleményen vagyok még most is,hogy ez inkább egyfajta teszt a társadalomnak,hogy mi az amit még képesek eltűrni.Merthogy ennek járványügyi szempontból az értelme egyenlő a nullával az tuti."
Hülye kérdező, a maszk hasznos de nem mindig az. Ha vannak az ember körül, akkor van értelme. Ha attól véd, hogy ne tüsszents rá egy tárgya, amiről más elkaphatja (boltban), akkor is. Ez közterületen is megeshet persze. Én eltörölném azt, hogy az üres utcán maszkot kelljen hordani, viszont ha valaki a másik nyakán nem hord, sokkal komoylabban büntetném. Van értelme a maszkhasználatnak is, csak nem mindig. Persze a magyar nép minden óvintézkedést a szabadsága eltörlésének vesz. Van szó szabadság eltörléséről de nem a maszkhasználat miatt. Persze a hülye magyarnak az is a szabadság elvétele, hogy járványhelyzetben kell a maszk. Hogyha pedig valaki szerint szükség van maszkra, vagy bármiféle korlátozásra, azonnal vírusrettegő lesz nekik, pedig nem is az. Figyeljétek meg. A maszk jó, csak nem mindig.
"Akkor ha nyáron kijövünk a Balatonból akkor is maszkot kell majd hordani a strandon is."
A Balatonban is kell hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!