Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellene lassacskán közterü...

Árokpart kérdése:

Nem kellene lassacskán közterületen eltörölni a maszkviselést?

Figyelt kérdés
Olyan furcsa, hogy ha valaki ott ül a vendéglő vagy kocsma teraszán ott ülhet maszk nélkül, majd mikor kilép tesz 1-2 lépést, akkor meg már fel kell tenni. Meg főleg úgy, hogy csoportrendezványek, különböző más rendezvények még szabadban is tiltva vannak így ezáltal akarva-akaratlanul is tartják az emberek a távolságot. Zárt tömegközlekedési eszközökön ott rendben van, hogy kell de a közterületen kint a szabad levegőn mi értelme van. Akkor ha nyáron kijövünk a Balatonból akkor is maszkot kell majd hordani a strandon is. Realizálni kellene ezt valamiképpen nem?
2021. máj. 11. 12:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
Imádom, hülyére röhögöm magam :DDDDDDDDD Nézzétek a videót :D
2021. máj. 11. 12:59
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
11-es összefoglalnád, hogy mi van benne?:D
2021. máj. 11. 13:01
 13/19 anonim ***** válasza:
8%
Már én sem hordom az utcán, mióta oltottak. Nem volt gondom belőle azóta sem.
2021. máj. 11. 13:08
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez azért van, hogy még fenntartsák a rettegést, fegyelmezzék a népet és emlékeztessenek az oltásra.
2021. máj. 11. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

"Nem lassacskán kellene eltörölni hanem azonnal. Én azon a véleményen vagyok még most is,hogy ez inkább egyfajta teszt a társadalomnak,hogy mi az amit még képesek eltűrni.Merthogy ennek járványügyi szempontból az értelme egyenlő a nullával az tuti."

Hülye kérdező, a maszk hasznos de nem mindig az. Ha vannak az ember körül, akkor van értelme. Ha attól véd, hogy ne tüsszents rá egy tárgya, amiről más elkaphatja (boltban), akkor is. Ez közterületen is megeshet persze. Én eltörölném azt, hogy az üres utcán maszkot kelljen hordani, viszont ha valaki a másik nyakán nem hord, sokkal komoylabban büntetném. Van értelme a maszkhasználatnak is, csak nem mindig. Persze a magyar nép minden óvintézkedést a szabadsága eltörlésének vesz. Van szó szabadság eltörléséről de nem a maszkhasználat miatt. Persze a hülye magyarnak az is a szabadság elvétele, hogy járványhelyzetben kell a maszk. Hogyha pedig valaki szerint szükség van maszkra, vagy bármiféle korlátozásra, azonnal vírusrettegő lesz nekik, pedig nem is az. Figyeljétek meg. A maszk jó, csak nem mindig.

2021. máj. 11. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Ja és kérdező, az is baj, hogy a teraszokon lehet lenni anélkül. Persze enni inni nyilván anélkül kell de beszélgetni, a másik nyakán lógni nem. Nagyon rossz ötlet, hogy oda nem kell maszk. Egymás nyakán lógnak az emberek járványhelyzetben. Ha valaki kicsit is tekintettel van, akkor meg vírusrettegő. Lehetne nyitni óvatosabban is. Az is nyitás lenne, ha nem mászna az ember a másik nyakára. Az is nyitás lenne, ha az ember nem ölelkezne mindenkivel. Persze nektek bárki rettegő, aki szerint óvatosan kéne ezt csinálni. Nem nem csinálni kéne, hanem óvatosan.
2021. máj. 11. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor ha nyáron kijövünk a Balatonból akkor is maszkot kell majd hordani a strandon is."

A Balatonban is kell hordani.

2021. máj. 11. 14:12
 18/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
Big Brother már szomorú, úgyhogy le kéne venni a maszkot.
2021. máj. 11. 14:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát én kiégtem most 😂
2021. máj. 11. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!