Mit szóltok hozzá, hogy a katasztrófálisan gyenge fidesz kormányzásnak hála 8 éves csúcson van az infláció, brutális drágulások vannak és az átlagember számára egyre nehezebb a szokásos bevásárlást elintézni?
Újabb bizonyíték arra, hogy a Fidesz a stadionok, Fudan egyetem és egyéb nevetséges beruházások és pénzmutyizások/lopások helyett inkább arra kellene, hogy fordítsa a drága, akár napi 1 órás munkaidejét, hogy javítson a borzalmasan pocsék magyar gazdaságon.
Akkor mi, Fideszesek kíváncsian várjuk, mit javasolsz, kire adjuk a voksunk?
#21!
Ha már azt írtad, hogy "leszarjuk, hogy mi volt akkor. most élünk", akkor stílszerűen írhattad volna azt, hogy fingod nincs arról mi volt és ebből következik, hogy fingod nincs arról, valóban rossz-e a mostani kormányzás.
Ha valaki olyanokat ír, hogy "...a katasztrófálisan gyenge fidesz kormányzásnak hála 8 éves csúcson van az infláció, brutális drágulások vannak...", akkor logikusan következik ebből, hogy vélménye szerint ez rosszabb kormányzás, mint a megelőző.
Persze nyilvánvaló, hogy a "kérdezővel" nem érdemes vitatkozni, mert nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki komolyan úgy gondolja, az elmúlt 1 év visszaesése a világjárvány alatt a Fidesz bűne, az azt megelőző 10 év folyamatos gazdasági fejlődéséhez pedig semmi köze nincs a Fideszhez.
23
Nem azt mondtam, hogy nincs fingom, azt mondtam, hogy NEM SZAVAZTAM AZ MSZP-re. Van fingom róla, és nem tartom dekával sem jobbnak a mostanit. Nincs amnéziám egyébként.
Egyébként pedig a mostani ellenzék nem az akkori MSZP. A fideszes 1 bites lát így -> Gyurcsány - Orbán, más nem létezik számára.
El vagy tévedve. Nemzetközi dollárban szokás megadni a valós GDP növekedést, vagy legalább valami olyan pénznemben, ami infláció-korrigált. Az eurostat is ilyen módon számol, és aszerint a Fidesz kormányzás alatt jelentősebb volt. 2002-2010-ig 15%-os gazdasági növekedést mutattunk fel, 2010-2020-ig 27%-osat. Az első 8 évben a V4-ek közül messze a leggyengébb gazdasági növekedést produkáltuk, az utóbbi 10 évben a másodikok vagyunk a lengyelek után.
Sok mindennel nem értek egyet a fidesszel, de amennyi kedvezményt behoztak, az nekem mind jó volt és hasznos.
Rezsicsökkentés, családi adókedvezmény, ingyen tankönyv a tanulóknak, csok, stb.
Sokat fektettek az egészségügybe, költöttek utfelújításra, sportcsarnokok felújítására.
Az korábbi kormány semmit se csinált, ezt maguk is megmondták. Onnan csak a vizitdíj amit csináltak és egyéb baromságaik jutnak eszembe. Rémálmaimba se jöjjenek vissza. Remélem elgondolkodik rajta sok ember hogy mennyivel szarabb lesz az élete ha elveszik a kedvezményeket. Rezsi meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!