Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért mondják...

A Fideszesek miért mondják hogy az ellenzék oltásellenesek?

Figyelt kérdés
Tudtommal egyetlen párt sem oltásellenes, ennek ellenére mégis ezzel a hülyeséggel hülyítik a népet.

2021. máj. 11. 01:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

"Már a regisztrációt is ellenezték, amikre nyugati vakcinára is lehet jelentkezni és regisztráció hiányában nem lehetne oltóprogram."

Hát, azt az épeszű ember ellenzi.

Ha olyan nagy biztonságban lennének az emberek adatai a kormánynál, akkor hogy lehet, hogy valakik megszerezték és külföldről küldözgetnek SMS-eket? AZ a helyzet, hogy a kormány kereskedik az emberek adataival, és pont ezért nem jó az a regisztrációs oldal.

Továbbá de, lehet oltóprogram regisztráció nélkül is, amit sokkal jobban meg lehetett volna szervezni a háziorvosokkal.

2021. máj. 11. 09:27
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

"Ha olyan nagy biztonságban lennének az emberek adatai a kormánynál, akkor hogy lehet, hogy valakik megszerezték és külföldről küldözgetnek SMS-eket?"

Szóval egyszeri ember regisztrál 1000 oldalra és azonnal az a következtetést, hogy az oltásregsiztráció miatt küldözgetnek külföldről SMS-eket...

Két eset valószínű:

1. Kamu az egész. (most hallok erről először)

2. Egy buta ismerősöd regisztrált, kattintott ész nélkül valahová és sokkak menőbb a kormányt szidnia, mint beismernie a hülyesését.

2021. máj. 11. 10:14
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Hülye-e vagy? :D

Még a napi tájékoztatókon is elmondta az odaállított csávó, hogy vigyázzanak a külföldről küldött SMS-ekkel, mert azokat nem a kormány küldte.

Parancsolj, itt egy link:

[link]

És itt nem simán arról van szó, hoyg EGY RANDOM oldal küldözget, mert akkor nem tudna annak küldeni, aki ténylegesen regisztrált.

Akkor lehetséges a regisztráltakat így elérni, ha maga a regisztráltak adatai szivárogtak ki.

Ha te nem regisztráltál, akkor lenne értelme neked küldeni ilyen SMS-est? Nyilván nem, annak van, aki regisztrált.

2021. máj. 11. 10:36
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Az ellenzék hatásos és biztonságos vakcina, a Sinopharm ellen hergelt, rombolta a vakcinákba vetett bizalmat. Most, hogy a WHO elismerte a Sinopharmot, feltűnően csendben vannak. Na ugye.
2021. máj. 11. 19:09
 15/21 anonim ***** válasza:

#13!

Köszönön a kérdésed, nem vagyok hülye.

Olyannyira, hogy észrevettem az is, hogy a linket cikkben sem szerepel arról semmi sem, hogy csak a regisztráltak számára érkezdtek-e kéretlen SMS-ek. Mivel a felnőtt lakosságnak kb. a fele regisztrált, ezértelég jó hatékonysággal lehet random küldeni az SMS-eket.

2021. máj. 11. 19:16
 16/21 hájaaa ***** válasza:

Ez aztán logika, Figyelj, a jövő heti lottó számok között szerintem lesz 17-es, szerinted nem...Láss csodát lett 17-es, így én előre megmondtam h lesz, úgyhogy nekem van igazam...

2021. máj. 11. 20:02
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát, okos se.

Egyrészt, random nem tudnak küldözgetni, mive kiosztott számnak kell lennie, ami miatt garantált, hogy szivárogtatásról van szó.

Másrészt, nem, összesen nem csak 10 millió telefonszám lehet Mo.-on, sokkal több lehetséges telefonszám létezik/létezhet, mivel a kiosztás lehetővé teszi, így nem, nem 50%-ról beszélünk.

Nem fogom kikeresni a pontos szabályzatot a kiosztásról, viszont egy gyors fejszámolás után is, ha random küldözgetnek, akkor is 15% alatti valószínűsőg jön ki.

Szóval elég nevetséges a felvetésed. Nem tetszik, hogy kiszivárogtatta a fidesz a mobilszámokat, aztán itt hazudozol valamit, amiről nem is tudsz semmit.

2021. máj. 11. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:

#13 Nem volt olyan hosszú ám az a szöveg a linkeden hogy ne tudd elolvasni benne ezt: "A rövidre sikeredett online sajtótájékoztatón elhangzott: ismeretlenek oltásra hívó sms-eket küldtek ki a magyar lakosságnak külföldi telefonszámról, a hivatalos oltásra hívó sms-ekkel egyidejűleg. Arra kérik az érintetteket, hogy a külföldi számról érkező, oltásra vonatkozó sms-eket hagyják figyelmen kívül."

Egy szó sincsen ebben arról hogy csak olyanoknak küldtek sms-t akik regisztráltak vagy sokaknak küldtek vagy éppen hogy bármi összefüggés lenne a regisztrációval. Egy szimpla figyelmeztetés volt arról, hogy valakik trollkodnak és zavart próbálnak kelteni ostoba üzenetekkel.

Még ezen a fórumon is volt olyan aki leírta az esetet követően, hogy nem is regisztrált mégis kapott sms-t arról hogy hova és mikor menjen oltásra.

2021. máj. 11. 22:30
 19/21 anonim ***** válasza:

#17!

Az eddigi diskurzusunk alapján te kifejezetten az ostobák közösségét erősíted.

Az sem fogtad fel, hogy egy bármilyen magyaroszági telefonszám-adatbázisról beszéltem. A random arra vonatkozott, hogy ha semmi köze az oltásokhoz, a kiküldött üzenetek 50%-a akkor is oltottakhoz fog eljutni.

Gondolom lefeoglalta az agyi kapacitásodat, hogy hogyan terelt el arról megjegyezésemről a figyelemt, hogy "a linket cikkben sem szerepel arról semmi sem, hogy csak a regisztráltak számára érkezdtek-e kéretlen SMS-ek".

"Szóval elég nevetséges a felvetésed. Nem tetszik, hogy kiszivárogtatta a fidesz a mobilszámokat, aztán itt hazudozol valamit, amiről nem is tudsz semmit."

Figyelejt! Itt csak te állítasz valamit, tehát csak te hazudhatsz. Én csak néhány égbekiáltó logikai hibára hívom fel a figyelmet. Például arra, hogy semmi kapcsolat nincs a felhívott emberek, a Fidesz és a az oltás között.

Ilyen erővel lehetne azt is mondani, hogy a DK küldi az SMS-eket és azt mondja, hogy a Fidesz szivárogtatta ki a számokat. Így akarják lejáratni a kormányt. Ez a teória semmivel sem hihetetlenebb, mint a tied.

2021. máj. 11. 22:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Hú, hát akkor hülyébb vagy, mint gondoltam.

Bármely mo-i adatbázisról azért felesleges beszélni ,mert egy adatbázis tartalmazhatja csak azokat, akik nem akarnak oltatni. Nem minden adatbázis képezi le az oltásra regisztráltak és nem regisztráltak arányát.

Milve triviális, hogy kinek érkezett az SMS-es. Ha valaki nem regisztrált, akkor szerinted érdemes neki SMS-est küldeni? :DDD

Okos vagy. :DDD

"Itt csak te állítasz valamit, tehát csak te hazudhatsz."

Tessék, még egy bizonyíték, hogy hülye vagy.

Ha én állítok valamit és te nem értesz vele egyet, akkor explicit állítod az ellenkezőjét.

Akkor lenne igazad, ha te nem kötnél bele abba, amit mondok. Nem kell elfogadni, csak nem vitatkoznál vele, mert akkor te téynleg nem állítasz semmit.

Viszont így te azt állítod, hogy sokkal reálisabb, hogy kisebb adatbázisokon keresztül random küldözget valaki SMS-eket, HÁTHA pont olyan adatbázist és pont olyan számot használ, ami regisztrálva van. :DDD

Igen, reális. :DD

2021. máj. 12. 08:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!