Ez mindenáron a fejébe vette, hogy tönkreteszi az Ellenzéki Összefogást?
"EZ" az ellenzéki összefogás legerősebb pártjának egyik vezetője, és eu-s képviselője.
Ha "ezzel" tönkre lehet tenni az ellenzéki összefogást, akkor az nem is összefogás, hanem egy nagy kalap sz@r.
Egyébként az, csak gondoltam aki az ellenzéki összefogásért aggódik az másképp vélekedik róla.
Nem fogják őt megválasztani de közben meg azért csak kell az ő szerepeltetése is, hogy a DK szavazókat ösztönözze a választáson való részvételhez.
Ugyanakkor úgyis az a párt fog majd diktálni aki a legtöbb képviselőt tudja a parlamentbe bejuttatni, ilyen téren meg ellenzéki oldalon a DK állhat a legjobban.
3-as!
Erről beszélek én is!
Értem én. De ezek találták ki, hogy mindenki a Fidesz ellen.
Ez a DEMOKRÁCIA?? Nem, ez nem az, ez hataloméhség. De ha már lesz előválasztás remélem sok- sok Fideszes elmegy Dobrevre szavazni 🤫🤫🤫
"Értem én. De ezek találták ki, hogy mindenki a Fidesz ellen."
Nagyon helyesen! (Már régebben is rájöhettek volna!)
8-as!
Milyen törvények, vagy íratlan szabályok tiltják, hogy pártok összefogjanak egy csaló hatalom ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!