Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is zsarolas ez a...

Szerintetek is zsarolas ez a vakcinavisszatartas a Fidesz reszerol?

Figyelt kérdés

Egyertelmu, hogy hatekonysaga, elfogadottsaga miatt a Pfizer a legnepszerubb vakcina. Ott van a Moderna is, de abbol kevesebb erkezik. Ez viszont nem igaz a Pfizerre. Ebbol csak majusra kozel masfel millio adag erkezik.

Erre mit tapasztalunk: ott van a 3x aron megvett hatastalan kinai, a hatasos bar az EU-ban nem elfogadott Szputnyik, es a verrogproblemakat okozo Astra es Janssen. Szerintetek a Fidesz eleri igy az 5 millio beoltottat, ha nwm nyitja meg a Pfizee csapokat?

2021. máj. 9. 20:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Nyilván visszafogják a pfizert, mert különben a többi foslét a lőtéri kutya se adatná be. Sokaknak meg zabszem van a seggében , és kell nekik a zsarolókártya, hogy mehessenek moziba, koncertre, utazni stb.

Egyértelmű a dolog. Mert amikor nagyon kellett a stadionok nyitásához, le is dobták a pfizer bombát, a birkanyáj meg tolongott. Enélkül nem lett volna meg az előre bejelentett időre a 4m oltott a focimániás pocaknak.

Most már nem áll érdekükben, nem is adnak pfizert. Az iskolások oltása csak kifogás.

2021. máj. 10. 21:02
 22/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: hasonloan latom. Ha mindenki be lenne oltva elottuk, akkor megertenem. De igy nem. Kivancsi vagyok ezzel mennyi szavazatot vesznek meg jovore.
2021. máj. 10. 22:02
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
Remélem annyit, hogy el lehessen takarítani őket a francba:)
2021. máj. 10. 23:02
 24/26 anonim ***** válasza:
56%

21

szerintem is ez van benne. Amint a pocaklakó kitűz egy számot, MÁSNAPRA kihírdeti, hogy lehet menni, de amúgy szándékosan van visszafogva és az "eu milyen csúnya" kommunikációra kenve, amikor bőven lenne lehetőség ilyen oltásra. Mondom úgy, hogy én mással vagyok beoltva.

Arról beszélve, hogy a környezetemben sok olyan beteg van, akik csak pfizert kaphatnának, de mivel "elvileg nincs" így várnak már ezer éve rá.

2021. máj. 11. 12:27
 25/26 A kérdező kommentje:
Mai sajtotajekoztaton odakat zengtek Oroszorszagnak, meg h ma erkezett 200.000 db Szputnyik oltas. Figyeltem, vagy 5 percet errol beszelt a nyunyoka. Azt egy fel mondatban lerendezte, hogy amugy 340.000 Pfizer is jott... Ennyit errol a tolvaj bandarol.
2021. máj. 11. 12:31
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

nagyon remélem, hogy egyre több ember kezd majd el gondolkodni és átlátni, hogy valóban milyen is ez a bagázs.

Sajnos az emberek max akkor kapnak észbe, ha saját maguk tapasztalnak dolgokat pl válság, most meg ez.

2021. máj. 11. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!