A klímahisztériázók, akik beakarják záratni Paksot, azok tisztában vannak bele, hogy hány családnak jelent megélhetést?
Kb leszarom, hány családnak jelent megélhetést….
Engem az érdekel, hogy szerinted mi köze az üvegházhatásnak a nukleáris energiához? Meg miért olyan szar a magyar oktatás, hogy ez bárkiben felmerül? És aki szerint be kéne zárni Paksot, az mit gondol miből kéne fedezni az ország villamosenergia felhasználásának 46%-t?
A rabszolgaság is rengeteg családnak jelentette a megélhetését. Ez egy igen béna indok.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez a kettő dolog egyenértékű, csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ez a "hát de egy csomó embernek ez a rossz dolog a megélhetése" nem valami hatékony érv a rossz dolgok megszűntetése ellen.
Az 1-es frankón leírta.
Paks és általában az atomerőművek a nukleáris hulladékkal együtt is környezetkímélőek. Én inkább az kérdezném a klímahisztériázótól, hogy tisztában vannak-e vele, hogy Paks alig járul hozzá az üvegházhatáshoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!