Mit gondolsz, amikor megtudod, hogy egy külföldi gyerek többet tett országunk tisztaságáért, mint te?
Igen, egy bólogatós kutya értelmesebb, mint ti.
15-ös válaszoló nem hajlandó elmondani, hogy miről is beszél, 17-es válaszoló Paksról offol valamit, 2-es válaszoló szerint pedig több külföldi kéne, aki felszedi a magyar szemetet.
A hozzá nem értés magasiskoláját láthatjuk tőled.
Nézd, én alapvetően igazat adok neked. Szerintem is ingyenes kéne, hogy legyen. De a kérdésem nem erről szól.
Igazából nekem szimpatikusabbak is azok az emberek, akik eldobják az erdőben a tévét, mint akik még soha nem szedtek össze a földről semmit, de azért a környezetvédelemről bölcselkednek.
Ezek szerint ők ráérnek szemetet szedni...
Jó nekik.
Amúgy ez elég provokatív kérdés nem mellesleg, te is egész nap kint szeded másnak a szemetét a parton?
Nekem miért felelősségem másnak a szemetének az eltakarítása?
Újrafeldolgozás milyen szinten van jelenleg?
Úgy tudom már maga a folyamat is környezetszennyező...
Amúgy én is elítélem valamilyen szinten mert semmibe nem tellene bedobni a legközelebbi kukába a szemetet, de másért nem vállalok felelősséget.
Jómagam nem szemetelek, bedobom a helyére de egy felnőtt embernek miért nekem kéne megmagyaráznom ezt a viselkedésformát ill. miért nekem kéne saját szabadidőmben az ő szemetüket összeszednem?
"egy felnőtt embernek miért nekem kéne megmagyaráznom ezt a viselkedésformát ill. miért nekem kéne saját szabadidőmben az ő szemetüket összeszednem?"
Nem kell, amennyiben beismered, hogy te az átlagos magyar "szarok a környezetre" mentalitást képviseled. Ha viszont ezt nem ismered be, akkor jó lenne bebizonyítanod, hogy mitől is vagy környezettudatosabb az átlagnál.
Telex propaganda.
Magyarok, gyerekek is szedik, csak nem tetszelegnek vele.
Vagy lehet, hogy vannak magyarok, akik meg az angoloknál tetszelegnek ugyanezzel. Csak arról nem szól a fáma.
Mellesleg a Tiszán a szemét a szomszédos országokból jön, ahol van, hogy szemétszállítás sincs.
Magyarul nem tudott megtanulni...
En jobban ertekelem azt ha egy kulfoldi megtanul magyarul mint azt hogy kitakarit egy folyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!