Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz, amikor megtudod,...

Mit gondolsz, amikor megtudod, hogy egy külföldi gyerek többet tett országunk tisztaságáért, mint te?

2021. máj. 9. 12:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
11: Az emberi ürülék természetes, úgyogy nyugodtan pottyanthatsz a Dunána, a természet feldolgozza.
2021. máj. 9. 14:04
 22/29 A kérdező kommentje:

Igen, egy bólogatós kutya értelmesebb, mint ti.

15-ös válaszoló nem hajlandó elmondani, hogy miről is beszél, 17-es válaszoló Paksról offol valamit, 2-es válaszoló szerint pedig több külföldi kéne, aki felszedi a magyar szemetet.

2021. máj. 9. 14:05
 23/29 A kérdező kommentje:

A hozzá nem értés magasiskoláját láthatjuk tőled.

2021. máj. 9. 14:06
 24/29 A kérdező kommentje:

Nézd, én alapvetően igazat adok neked. Szerintem is ingyenes kéne, hogy legyen. De a kérdésem nem erről szól.

Igazából nekem szimpatikusabbak is azok az emberek, akik eldobják az erdőben a tévét, mint akik még soha nem szedtek össze a földről semmit, de azért a környezetvédelemről bölcselkednek.

2021. máj. 9. 14:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Ezek szerint ők ráérnek szemetet szedni...

Jó nekik.

Amúgy ez elég provokatív kérdés nem mellesleg, te is egész nap kint szeded másnak a szemetét a parton?

Nekem miért felelősségem másnak a szemetének az eltakarítása?

Újrafeldolgozás milyen szinten van jelenleg?

Úgy tudom már maga a folyamat is környezetszennyező...

Amúgy én is elítélem valamilyen szinten mert semmibe nem tellene bedobni a legközelebbi kukába a szemetet, de másért nem vállalok felelősséget.

Jómagam nem szemetelek, bedobom a helyére de egy felnőtt embernek miért nekem kéne megmagyaráznom ezt a viselkedésformát ill. miért nekem kéne saját szabadidőmben az ő szemetüket összeszednem?

2021. máj. 9. 14:24
 26/29 A kérdező kommentje:

"egy felnőtt embernek miért nekem kéne megmagyaráznom ezt a viselkedésformát ill. miért nekem kéne saját szabadidőmben az ő szemetüket összeszednem?"

Nem kell, amennyiben beismered, hogy te az átlagos magyar "szarok a környezetre" mentalitást képviseled. Ha viszont ezt nem ismered be, akkor jó lenne bebizonyítanod, hogy mitől is vagy környezettudatosabb az átlagnál.

2021. máj. 9. 14:31
 27/29 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudod megmondani, mitől vagy jobb az átlagnál?
2021. máj. 9. 15:09
 28/29 anonim ***** válasza:

Telex propaganda.

Magyarok, gyerekek is szedik, csak nem tetszelegnek vele.

Vagy lehet, hogy vannak magyarok, akik meg az angoloknál tetszelegnek ugyanezzel. Csak arról nem szól a fáma.

Mellesleg a Tiszán a szemét a szomszédos országokból jön, ahol van, hogy szemétszállítás sincs.

2021. máj. 9. 16:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Magyarul nem tudott megtanulni...

En jobban ertekelem azt ha egy kulfoldi megtanul magyarul mint azt hogy kitakarit egy folyot.

2021. máj. 11. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!