Mit gondolsz, amikor megtudod, hogy egy külföldi gyerek
többet tett országunk tisztaságáért, mint te?
11/29 A kérdező kommentje:
Nem, valójában a magadfajták miatt tartunk ott, ahol.
Például nem a Dunát kakálom össze, hanem kimegyek a kertbe, és a pottyantóst használom.
Nem tett semmit szerencsétlen kislány. Az éghajlar az mindig változában volt, annak semmi köze nincsen az emberiség széndioxid kibocsátásához. Nekünk nincsen arra több százmilliárdunk, mint a némteknek, hogy megszüntessük Paskot, aztán minden aramat megpróbáljuin k sze´lerömüvekböl meg napelemkböl elöállítani, ja aztán menetközben rájönnénk, mint a németek, hogy nem tudjuk, akim meg, most ezért a csehektöl meg a franciáktól veszik az atomerömüvekben termelt áramot.
2021. máj. 9. 13:16
Magyarok,eleget tettek azért hogy a világ jobb legyen ideje hogy törlesszenek !
2021. máj. 9. 13:24
14/29 A kérdező kommentje:
Szóval akár a te udvarodba is bedobhatják az emberek a műanyag palackjaikat, mert nem attól változik az éghajlat. Értem. Mondjál légyszíves akkor lakcímet, hogy az emberek tudják hova vigyék a szemetet.
14: Félreértettél. Azt nem írtam, hogy nem kell védeni a környezet, csak azt, hogy az éghajlatváltozást nem az ember okozza, a földtörténetbem mindig változott az éghajlat, plusz még nem tartunk ott sem anyagilag, sem az ország egyéb energiakészleteit nézve, hogy bezárjuk Paksot. A környezetvédelem és a klímahiszti két külön dolog. Az, ha müanyag falkont eldobáljuk a természetbe, az másképpen káros a környezetnek, nyilván nem teszünk ilyet. De egyébként ez a lány a széndioxid miatt hisztizik, de csak úgy megsugom , hogy a müanyagok újrahazsnosítása is széndioxidot ternek.
2021. máj. 9. 13:42
16/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen lányról és milyen széndioxid miatt hisztizésről beszélsz. A videóban se lány nem szólal meg, se szó nem esik széndioxidról.
Szóval ha te egy egész más videót néztél meg, akkor legyél szíves azt linkelni, hogy tudjak róla vitatkozni.
Árulja már el nekem valaki, mégis miért kéne bezárni Paksot? Jelen pillanatban az atomenergia a legtisztább azok közül, amelyek képesek igen nagy mennyiségű áram előállítására (versenytársai a szén és olaj alapú erőművek), ráadásul a hulladékkezelés sem olyan laza, hogy Józsi a műszak végén kidobja a szabályzórudakat a közeli erdőbe... Ráadásul ma már elhanyagolhatóan kicsi annak az esélye, hogy egy korszerű erőműben olyan baleset történjen, ami miatt a környező területekről evakuálni kelljen.
2021. máj. 9. 13:54
Hát furi emberek lakhatnak arra, mi hozzánk nem kellenek külföldi gyerekek, mi is tudjuk, hogy nem szemetelünk.
2021. máj. 9. 13:54
"Eddig sajnos az első válaszolótól fogott el a legkisebb hányinger."
Akkor vegyél egy bólogatós kutyát, kérdezz tőle baromságokat, majd pöccintsd meg a fejét! Neked is jobb lesz, nekünk meg főleg. Win-win 🙂
2021. máj. 9. 13:58
Mi felénk is szemetelnek az emberek a hegyekben,a mi szomprú, de viszont egy db kuka sincsen, talán kukát is kikéne rakni és akkor kevesebben szemetelnének. Az meg a másik véglet, hogy pl a múlt héten vittem a gyüjtöbe a régi tvmet és 5000 ft-ot kellet érte fizetnem, persze nem értem meg az embereket, de azértt nem csoda, hogy egyesek inkább kidobják az erdö közepén, talán ingyenes kéne, hogy legyen
2021. máj. 9. 14:02
Kapcsolódó kérdések: