Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hétfőtől nem kell az utcán...

Hétfőtől nem kell az utcán maszk? 😎

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 23:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Szó sem volt ilyesmiről.
2021. máj. 8. 23:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Mivan? Nekem ezt mondták🤨
2021. máj. 8. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem meg nem. Én nyertem.
2021. máj. 8. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
eddig sem kellett...max ha rendőröket látsz akk felteszed, de a rendőrök is le szarják.
2021. máj. 9. 00:18
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk, elég bizarr, hogy teraszokon meg étteremben lehet maszk nélkül lenni egymástól 30 centire egymás szájába beszélve órákig, de az utcán, ahol csukott szájjal egy másodperc alatt elmegyünk egymás mellett egy fél vagy több méternyire, ott kell.
2021. máj. 9. 00:28
 6/12 anonim ***** válasza:
21%

maszk nélkül továbbra is csak sporttevékenység végzése közben lehet lenni. Tehát ha mondjuk kerékpározol, vagy futsz az utcán akkor nem kell maszk.

A teraszokat pedig nem csak a "védettek" használhatják? Ilyen szempontból akik ott ülnek valószínűleg védettek, akik pedig nincsenek beoltva és félnek a vírustól nem hiszem hogy kifognak ülni a teraszokra.

2021. máj. 9. 00:36
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

A teraszokat bárki használhatja, csak beltérben kell védettségi igazolvány.

Mindkét helyen nyilvánvalóan azért nem kell maszk, mert azzal elég nehéz enni.

2021. máj. 9. 07:38
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
A teraszokon többnyire azért lehet levenni, mert eléggé gazdaságtalan, ha mindent maszkon át szűréssel fogyaszt el az ember.
2021. máj. 9. 10:46
 9/12 anonim ***** válasza:
28%

"Mondjuk, elég bizarr, hogy teraszokon meg étteremben lehet maszk nélkül lenni egymástól 30 centire egymás szájába beszélve órákig, de az utcán, ahol csukott szájjal egy másodperc alatt elmegyünk egymás mellett egy fél vagy több méternyire, ott kell."

Írj egy levelet vityusnak, hogy kelljen ott is maszk, ha csak nem eszek éppen. Beszélgetni abban kelljen. Mivel az utcán is köll!

2021. máj. 9. 11:03
 10/12 anonim ***** válasza:
70%
Én nem hordok az utcán maszkot. Ha a focistadionban nem kell, akkor az utcán sem kell. Majd ha a rendőr szól hogy húzzam fel, akkor felhúzom, amúgy meg nem érdekel ki mit gondol.
2021. máj. 9. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!