Miért mondják, hogy a fideszes szavazók olyanok mint egy faék? Hozzáteszem nekem van fideszes ismerősöm, és művelt, kétdiplomás. Én nem így gondolom, csak sok helyről ezt hallom. :)
Mert az érvrendszerük kimerül ott, hogy Csak a Fidesz és köcsög a Gyurcsány meg elmúltnyolcév.
Tényekkel jössz, meghalnak.
A pártszimpátia nagyon sok esetben érzelmi szinten dől el. Sokáig én is azt hittem, amikor még valamelyik szekértáborhoz soroltam magamat, hogy az ellenoldalon csak megvezetett vagy rosszindulatú emberek állnak.
Aztán egyre több magas intellektusú, jó embert ismertem meg "odaát" is, és egyre több kétes erkölcsűt a saját táboromban.
Ekkor kezdett felnyílni a szemem, hogy érzelmi alapú ez az egész játék, és kiszálltam belőle, amennyire lehetett.
A régi érzelmi minták még sokszor visszafognak, pedig igyekszem már kizárólag intellektuális oldalról megközelíteni az egyes kérdéseket. De a legtöbb ember még mindig teljesen bele van ragadva, minél inkább szimpatizál valamelyik oldallal, annál mélyebben.
17!
Szép példája vagy az értlemiségi baloldalnak. Éppen erről szólt a kérdés is. Lehülyézed a teljes jobboldalt, majd engem is és jó Virág elvtársként még oda is bököd, hogy "Nem nyitok vitát".
Vita helyetta a másik lehülyézése megy. Hiszen sokkal egyszerűbb és nem lehet belefutni nagy pofonokba, ha nincs is érdemi vita.
Van itt az oldalon is egy vérballos, akivel mindig oda fut ki a vita, hogy ő mindent jól tud, de az érvelése ki is merül abban, hogy magát isteníti, a másikat meg gyalázza.
#25!
Akkor ezek szerinte éppen te vagy az, akiről írtam, hiszen most is az "én okos vagyok, te hülye vagy" érvrendszert követed. :)
ÁLtalános alsóban ez még működik. Remélem, hogy max. 10 éves vagy.
#26, #27
De engem legalább nem fog a történelem egy lapon emlegetni az előző rendszer pártfunkcionáriusaival és a besúgókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!