Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják, hogy a fideszes...

Miért mondják, hogy a fideszes szavazók olyanok mint egy faék? Hozzáteszem nekem van fideszes ismerősöm, és művelt, kétdiplomás. Én nem így gondolom, csak sok helyről ezt hallom. :)

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 22:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

#10 ezt hogy kell értelmezni?

6 budai kerületből 4 élén ellenzéki polgármester csücsül.

2021. máj. 8. 22:58
 12/30 anonim ***** válasza:
67%

#5!

A hvg-s grafikonból csak az jön le, hogy az alacsony iskolázottságuk közül IS a Fidesznek van a legtöbb szavazója.

2021. máj. 8. 23:24
 13/30 anonim ***** válasza:
3%
#8 kitartás,és szorgalom kell, magolási képesség. Ész nem nagyon.
2021. máj. 8. 23:57
 14/30 anonim ***** válasza:
67%

Azért mert valaki diplomás, esetleg jó szakember (akár valami egzotikus tudományágban) még lehet sík hülye a közügyekhez.

Nekem is volt kollégám programozó matematikus, művelt, kitűnő szaki, de gazdaság, kritikus gondolkodás vagy minimális empátia az nem az ő asztala. Megrögzött fideszes...

2021. máj. 9. 00:06
 15/30 anonim ***** válasza:
49%

Inkább hálát adnátok Istennek, hogy Orbán Viktort adta miniszterelnöknek,,, holy holy holy!

Hogy ilyen nehéz időben Isten adott neki bölcsességet.

Sakrebalanojti! Holy!

2021. máj. 9. 02:01
 16/30 anonim ***** válasza:
38%

14!

Én ez szintén le tudnám írni programozókról, de annyi különbséggel, hogy ugyanúgy van egyértelműen konzervatív, mint megrögzött ballib.

És még van annyi különség, hogy a balosokat a tények nem érdeklik. Annyira félnek a valóságtól, hogy amikor felhívom a figyelmüket arra, hogy tévednek, akkor kórusban támadnak le. De ugyanazt ismételgetik! Félnek, hogy összeomlik a kis alternatív buborékuk. Közben értelmes, normális, diplomás emberek. De a vitakultúrájuk nulla, ha politikáról van szó.

2021. máj. 9. 02:31
 17/30 anonim ***** válasza:
58%

Véleményem szerint ez a fideszesekre jellemző. Reggel megkapják az aznapi mantrát, ami lehet, szöges ellentéte a tegnapinak és azt fújják egész nap. Az ember próbál érvelni, felhívni a figyelmet az ellentmondásokra, majd amikor már nagyon kilóg a lóláb, hozzánk vágják, hogy gyurcsány-soros-migráncsok-oltásellenesellenzék.

Szerintem ezt a diskurzust most hagyjuk abba. Az utóbbi napokban eleget beszélgettem itt a gyk-n Zuzu Petals-szal. Ez egy metafora volt, mielőtt megkérdeznéd, ki a hölgy.

2021. máj. 9. 07:34
 18/30 anonim ***** válasza:
40%

"Az ember próbál érvelni, felhívni a figyelmet az ellentmondásokra, majd amikor már nagyon kilóg a lóláb, hozzánk vágják, hogy gyurcsány-soros-migráncsok-oltásellenesellenzék."

Teljesen ugyanez a tapasztalatom, csak éppen a balosokkal. Annyira vakon istenítik az ellenzéket, hogy ha meg merészelek kérdőjelezni valamit, akkor válasz helyett csak ez jön: fideszbirka, krumpli, O1G, Mészáros. Ez az értelmiségi baloldal. Azt testesítik meg, amit a Fideszes szavazókra vetítenek.

A Fideszeseknél nem sűrűn találkozni ezzel a fanatizmussal. Legtöbbször ők maguk sem értenek egyet mindennel, de annyit tisztán látnak, hogy ha ennél az Összefogásnál semmi sem lehetne rosszabb az országnak.

2021. máj. 9. 08:34
 19/30 anonim ***** válasza:
70%

17! Pontosan ez olyan mint mikor megpróbálod elmagyarázni nekik, hogy az egypárti alkotmány, a kétharmados többség a szájuk íze szerint írt média, önkormányzati, bírósági, választási szabályozás nyilván a Fidesznek "lejt", akkor ők így beakadnak, és megpróbálják elmagyarázni, hogy nem, sőt -és ezen hangosan felröhögtem egyszer egy vitában- egy mélyfideszes ismerősöm még azt is ki tudta böffenteni magából, hogy a Fidesz pont olyan választási törvényt írt, ami pont, hogy az ellenzéknek kedvez! 🤣🤣

Valaki it korábban írta, hogy a diploma elvégzéséhez kell ész, nos igen csak nem mindegy, hogy orvosi diploma vagy tanító diploma levelezőn tudod, van egy RENDKÍVÜL NAGY KÜLÖNBSÉG diploma meg diploma között. Mondhatni 30 pont IQ-ban kell hozzá meg nem semmi memória. Nem is szólva arról, amit írt itt valaki, hogy valaki lehet akárhány diplomás, ha seggh*lye a közügyekhez és véglegesen naiv.

2021. máj. 9. 08:37
 20/30 anonim ***** válasza:
54%

18! Segítek!

Teljesen ugyanez a tapasztalatom, csak éppen a jobberekkel. Annyira vakon istenítik a Fideszt, hogy ha meg merészelek kérdőjelezni valamit, akkor válasz helyett csak ez jön: migráns, Soros, dzsenderlobbi, Brüsszelseggnyalás, Gyurcsány, öszöd, Ez az értelmiségi jobboldal. Azt testesítik meg, amit az ellenzéki szavazókra vetítenek.

A ellenzékieknél nem sűrűn találkozni ezzel a fanatizmussal. Legtöbbször ők maguk sem értenek egyet mindennel, de annyit tisztán látnak, hogy ha ennél a Fidesznél semmi sem lehetne rosszabb az országnak.

így már jó a válaszod.

2021. máj. 9. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!