Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem túlzás hogy a műtéthez is...

Nem túlzás hogy a műtéthez is védettségi kártya kell?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy saját költségén pcr ÉS antigén tesztet kell csináltatni.

2021. máj. 8. 20:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
De ez végképp túlzás. Önmagában az igazolvány sem jó, de ez....
2021. máj. 8. 20:17
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

A műtéthez nem. A halasztható műtétekhez kell vagy negatív teszt, vagy védettségi igazolvány.

Amúgy nem túlzás, értelemszerűen egy kórházban jelenthet legnagyobb kockázatot egy fertőzött, ezt pedig igyekeznek kiszűrni ahogy lehet.

2021. máj. 8. 20:18
 3/20 anonim ***** válasza:
10%

Miért lenne az?

Mindenhez oltás kell majd, ébresztő. Ez így is van jól, az egészség az első, akinek meg nem az maradjon otthon és nézze az ATV-t :)

2021. máj. 8. 20:27
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem kell feltétlenül védettségi igazolvány. Az kell vagy negatív PCR-teszt. Elmondom, hogy negatív PCR-teszt már fél éve kell, ha be akartad tenni a lábad a kórházba.
2021. máj. 8. 20:31
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem túlzás, sőt szerintem az oltottnak is teszt kéne, mivel ő is fertőződhet, fertőzhet.

Teljes joggal elvárható, hogy egy halasztható műtétet fertőző betegen ne végezzenek el.

Ami túlzás, hogy a tesztet saját költségen végeztetik el, miközben mindenki ugyanúgy fizeti a TB-t.

Így, ebben a formában ez nem óvintézkedés, csak büntetés a nem oltottaknak.

2021. máj. 8. 20:31
 6/20 anonim ***** válasza:
9%

Nem túlzás, hiszen csak a halasztható műtétekhez, rehabilitációhoz kérik, nem az életmentőkhöz.

Lehet fizetni, csicskák, ne rajtunk, felelősen gondolkodó és viselkedőkön élősködjetek és főleg ne ti háborodjatok fel, amikor benyújtjuk a számlát.

2021. máj. 8. 20:33
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

"Ami túlzás, hogy a tesztet saját költségen végeztetik el, miközben mindenki ugyanúgy fizeti a TB-t.

Így, ebben a formában ez nem óvintézkedés, csak büntetés a nem oltottaknak."

Abban igazad van, hogy mindenkit tesztelni lenne a legjobb, de a kormány elég konzekvensen ellenezte ezt. Így mivel ez nem opció, teljesen korrekt az oltatlanokkal kifizetni azt a tesztet, amire az oltottaknak 95% feletti valószínűséggel nem is lenne szüksége.

2021. máj. 8. 20:35
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

#7 Vizsgáljuk meg mi ez: Vagy van elég pénzed tesztelni, vagy muszáj saját felelősségedre beadatnod valamit, amit amúgy nem akarnál, és elvileg nem is kötelező, különben nincs jogod az ellátáshoz, amiért pedig fizetsz.

Szerinted ez korrekt?

És ha valaki esetleg úgy dönt, hogy oltat, mivel műteni kell, aztán bemegy műtétre friss "védettségi" igazolással? Ugyanannyi eséllyel lehet Covidos, mint a nem oltott, mégse tesztelik.

2021. máj. 8. 20:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, hiába vagyok beoltva, jövő héten megyek kórházba, és senkit nem érdekelt, hogy van-e igazolványom, kell a pcr-teszt 2 nappal előtte, de aznap reggel is csinálnak egyet, és aki bent van hosszabb ideig, azoknak hetente kétszer turkálnak az orrában, szóval aki ezeket a cikkeket irkálja, annak fogalma sincs a valóságról. Amúgy észszerűséget ebben ne keress, én is ki voltam akadva rajta, hogy én nem megyek sehova, be vagyok oltva, aztán mégis heti 3-szor kínoznak ezzel a marhasággal, a kórházi alkalmazottaknak meg heti egyszer van csak teszt.
2021. máj. 8. 20:48
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

"különben nincs jogod az ellátáshoz, amiért pedig fizetsz."

Van, csak halasztható esetben ez értelemszerűen később is elvégezhető. Plusz a közösség joga az egészséghez értelemszerűen felette áll egy egyén nem létfontosságú ellátáshoz való jogánál.

2021. máj. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!