Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz az oltásellenes...

Mi lesz az oltásellenes kemény maggal? Hogy lesz így valaha az életben nyájimmunitás? Vagy örökre a covid rabságában maradunk?

Figyelt kérdés

A világ legbeoltottabb országában (60%+ a második adagot is megkapottak aránya) berobbant a covid újra:

[link]

Sokan úgy is megfertőződtek, hogy már oltva voltak. Ami még rosszabb, egyre több olyan hírek is jelennek meg, hogy valójában még a legnagyobb vakcinagyárak (pl. Pfeizer) is össze-vissza hazudoznak mind a brit mind az indiai mutáns elleni hatékonyságról.

De tegyük fel ez csak bullshit, és minden szavuk igaz a vakcinagyáraknak, még akkor is majdnem 100%, legalább 90-95% átoltottság kellene a nyájimmunitáshoz.

Viszont eleve vannak olyan alapbetegségek, csupán magam is ismerek pár embert ahol maga az orvos nem javasolta a védőoltást (pl. véralvadászavar, autoimmun betegség, stb.) Nem vagyok orvos nem tudom pontosan, de ez kb. 5%-a az embereknek. Tehát akkor elvileg ezeken az embereken kívül MINDENKIT be kéne oltani, hogy újra 2019-es állapotok lehessenek, mondom, feltéve akkor ha szín tiszta igazat mondanak a gyártók a hatékonyságról a mutánsok ellen is.

De mi lesz így az oltásellenes, összeesküvés hívő, chip-től, rákkeltő anyagoktól, népirtástól tartó, fiatal kemény maggal akik semmiképp nem akarják beoltatni magukat? Őket, hogy fogják rávenni az oltásra, mondjuk a 10-15% legkeményebb magot?

2021. máj. 7. 21:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
60%
Minden egyéb oltást évekig teszteltek, mielőtt bevezették, mert tudták, hogy anélkül kockázatos beadni az embereknek. A covid-oltásokat nem. A gyógyszergyárak mostanra eljutottak abba az erkölcsi mélységbe, hogy a profit fontosabb, mint az emberéletek.
2021. máj. 8. 14:47
 32/37 anonim ***** válasza:
20%

Lepontozás megy, ja most nézem hogy ez most az oltásellenes zóna.

Elnézést hogy ide mertem írni, de tényleg ide csak olyat szabad írni amit a nép hallani akar.

2021. máj. 8. 14:48
 33/37 anonim ***** válasza:
84%
Le lehet pontozni, de attól még igaz. Aki oltakozott az sem védett. Az is elkaphatja, és nem biztos, hogy kevés tüntettel ússza meg, akadnak oltottak akik lélegeztetőn vannak. Xy főorvos oltás után covidos lett és belehalt. Nem vagyok oltás ellenes. A munkákból kifolyólag látom amit látok. Azért merészeltem leírni, hogy 1-2 embernek elég durva betegsége lett a második oltás után mint embólia, trómbózis, bénulás, halál. Nyilván nem a többségnek, de lehet neked ez csak statisztika míg másnak a szerette. Vicces, hogy az emberek el sem gondolkodnak rajta, aki nem azt mondja amit hallani akarnak az egyszerre oltás ellenes. Az összes eddigi kötelezőt megkaptam, de azok nem fél év alatt kikutyult tesztelési fázisban lévő oltások. Hány olyan gyógyszer van aminek elég durva mellékhatása van. Felelőtlenség azt gondolni ,hogy ezeknek az oltásoknak nincs mellékhatása. Ha te megúsztad nem jelenti azt,hogy mindenki megfogja mellékhatás nélkül. Honnan tudod mit indít el a szervezetedben? Miért nem tesztelnek le előtte,hogy átestél e már a betegségen van e ellenanyagod? Miért kell felelőtlenül kismamákat beoltani? Amikor nem is tesztelték még terheseken, rengeteg gyógyszer van ami nem ajánlott kismamáknak és ez a fél év alatt előállított oltás meg igen??? Komolyan???? Miért van olyan egészségügyis kismama ismerősöm aki nem oltatja be magát. Először azt mondták, aki babát akár az ne adassa, aki átesett a víruson X ideig ne adassa, most már adassa mindenki minél elöbb. Kérdezzétek már meg a mentős ismerőseiteket hány embert vittek be az oltás után pl trombózis miatt. Közeli kórház fele nincs beoltva, mert nem kérték..... Miért állitoták le pl az astrat külföldön biztos oltás ellenesek .....valószínű. Sok ember agyáig el se ér, hogy ez nem olyan mint amikor beszél egy algopyrint. Oltakozznak mert kell a kártya, kell a buli,étterem, mozi. Ugyan. Nekem az egeszsegem a legfontosabb. Oltakozz mert viktorka sulykolja a tvben, mert ott mindig az igazat mondják......haha. És eleget voltam covidosok között, elárulom semmi bajom, végig negatív tesztek sorozata. És mi véd egy sz@@r sebészi papír maszk...... Jó lenne ha egy olyan világban élhetnénk, ahol mindenki eldöntheti szabadon akarja e vállalni a kockázatot az oltással és nem lenne diszkrimináció.
2021. máj. 8. 16:27
 34/37 Kistál_és_a_bor válasza:
Vajon ez-e az egyetlen 1 üdvözítő megoldás?
2021. máj. 13. 04:49
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Ne vitatkozzatok olyan őrült állatokkal, akik szerint meddő leszel az oltásoktól. Egyszerűen van egy szint, ami alá nem illik süllyedni. Na ez az
2021. máj. 13. 16:08
 36/37 anonim ***** válasza:
Jah, és azok akik "az oltott is fertőzhet" stb., baromságot írkálják állandóan, jó lenne, ha először meghallgatnák a szakembereket. Ezt magyarázzátok Szlávik óta, de azt képtelenek vagytok értelmezni, hogy miért mondta. És ez szomorú, mert azóta ezt írkáljátok. Ott van Izrael, nehéz a tényekkel vitatkozni.
2021. máj. 13. 16:11
 37/37 anonim ***** válasza:
#35 Tehát érvek megint nincsenek, csak annyi, hogy aki nem oltat, az hülye.
2021. máj. 13. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!