Mi lesz az oltásellenes kemény maggal? Hogy lesz így valaha az életben nyájimmunitás? Vagy örökre a covid rabságában maradunk?
A világ legbeoltottabb országában (60%+ a második adagot is megkapottak aránya) berobbant a covid újra:
Sokan úgy is megfertőződtek, hogy már oltva voltak. Ami még rosszabb, egyre több olyan hírek is jelennek meg, hogy valójában még a legnagyobb vakcinagyárak (pl. Pfeizer) is össze-vissza hazudoznak mind a brit mind az indiai mutáns elleni hatékonyságról.
De tegyük fel ez csak bullshit, és minden szavuk igaz a vakcinagyáraknak, még akkor is majdnem 100%, legalább 90-95% átoltottság kellene a nyájimmunitáshoz.
Viszont eleve vannak olyan alapbetegségek, csupán magam is ismerek pár embert ahol maga az orvos nem javasolta a védőoltást (pl. véralvadászavar, autoimmun betegség, stb.) Nem vagyok orvos nem tudom pontosan, de ez kb. 5%-a az embereknek. Tehát akkor elvileg ezeken az embereken kívül MINDENKIT be kéne oltani, hogy újra 2019-es állapotok lehessenek, mondom, feltéve akkor ha szín tiszta igazat mondanak a gyártók a hatékonyságról a mutánsok ellen is.
De mi lesz így az oltásellenes, összeesküvés hívő, chip-től, rákkeltő anyagoktól, népirtástól tartó, fiatal kemény maggal akik semmiképp nem akarják beoltatni magukat? Őket, hogy fogják rávenni az oltásra, mondjuk a 10-15% legkeményebb magot?
A gyerekeknél simán kötelező lesz, mint a többi oltás. Szeptembertől már anélkül nem is mehet suliba. Ez és a regisztráltak együtt már úgy kb 7 millió.
Aztán jön az, hogy a munkahely oltás nélkül kirúghat, kötelező lesz ott is, ahol még ma nem. Ilyenek a tömegközlekedés vagy a boltok.
Mekkora kib@s lenne a többiekhez képest, ha a keménymagosoknak manikát fizetnének, hogy:
"Ugyan már kedves (valaki), oltassa már be magát: kap érte 100.000 ft.-ot, sőt, még el is jövünk önért taxival, de ha annyira megerőltető, akkor még haza is hozzuk. Jó lesz így?."
15/16
Körbe néztem, oltatlan 2 halott, 1 2.5hónapja nyögi a covidot, számtalan post-covidos. Oltott nagyok sok, egy sem beteg. Köszönjük a napi elmebetegséged.
Nem tudom mitől nem tűnik fel az emberekenek, hogy a járvány igazi berobbanása kivétel nélkül mindenhol az oltásokkal kezdődik és korrelál??
Nálunk is:
Január 27. - 2.9 % oltottság, 83 halálozás
Február 4. - 3,5% oltottság, 93 halálozás
Február 11 - 4,2% oltottság, 97 halálozás
Február 18. - 5,4% oltottság, 104 halálozás
Február 25 - 8,5% oltottság, 120 halálozás
Március 3 - 12,5% oltottság 136 halálozás
Március 10 - 16,7% oltottság, 179 halálozás
Március 17 - 19,7% oltottság, 195 halálozás
Március 24. - 23,8% oltottság, 249 halálozás
Március 31 - 29,3% oltottság, 302 halálozás
Április 7. - 35,9% oltottság, 311 halálozás
.
.
.
De kivétel nélkül bármelyik országot elővehetjük, csak pár példa:
Most komolyan mikor rakjuk végre már össze azt a képet ami ennyire hihetetlenül nyilvánvaló? Ez már kőkemény tagadás gyerekek, pszichológia, az ilyen embereket már el kell engedni és kitartani az immunrendszerünk mellett a végsőkig.
18!
Jól látszik a számaidból, hogy amikor 10x-es lett az oltottak aránya, akkor a halálozás csak 3x-os lett. Tehát szépen levezetted, hogy a oltás hatékony.
#19 nem tudom eldonteni, hogy trollkodsz-e, vagy komolyan gondoltad amit most leirtal.
Es en oltas parti vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!