Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A WHO engedélyezte a Sinopharm...

A WHO engedélyezte a Sinopharmot, a DK továbbra is kampányolni fog ellene, Orbán megint hónapokkal az egész EU előtt járt?

Figyelt kérdés
Tedrosz Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója jelentette be, hogy 18 év felettieknek engedélyezték a kínai oltóanyagot.
2021. máj. 7. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Téma lezárva veled, galambokkal nem sakkozok.

2021. máj. 7. 19:34
 42/63 anonim ***** válasza:
94%
mondta a morzsa a sakktáblán
2021. máj. 7. 19:59
 43/63 anonim ***** válasza:

Egy jó bemutató videó, hogy ki is Tedros egy kifejezetten oltás párti értelmes orvos szájából:

https://www.youtube.com/watch?v=n5K4QEVkSO0

2021. máj. 9. 14:43
 44/63 anonim ***** válasza:
29%

43

Csak azt nem értem egy "értelmes orvosnak" miért vannak így kirothadva a fogai?

2021. máj. 9. 14:51
 45/63 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ettől még lehet értelmes. Valószínüleg nincs akaratereje, hogy változtasson a fogai helyzetén.

Attól, hogy valaki nem él egészségesen még tökéletesen tisztában lehet azzal, hogy hogyan kellene egészségesen élni.

2021. máj. 9. 15:06
 46/63 anonim ***** válasza:
3%

43. "kifejezetten oltás párti értelmes orvos" Miből derül ki, hogy orvos? Hogy értelmes?

A youtube oldalán se a nevét, se azt, hogy milyen orvos, se azt, hogy milyen tapasztalata van, se semmilyen más információt nem ad meg magáról, csak annyit, hogy "Délkelet Ázsiában élek és innen mondok történeteket."

2021. máj. 9. 21:40
 47/63 anonim ***** válasza:
95%

Eddig 7 videóját láttam ennek az Ázsiába Szakadtam csatornának. Ezek alapján azt raktam össze, hogy orvosként végzett, de nem praktizál, hanem tanít Thaiföldön. Ő is csak véleményt mond. Valaki elfogadja a véleményét, valaki nem.

De a lényeg:

Miért fontos az, hogy valakit a külseje alapján ítéljünk meg? Azt sem értettem, amikor Káslert szidták, hogy koszosak a körmei. Nem láttam sehol a körmeit. De ha koszosak, akkor az változtat valamin a kertjén kívül? Valaki szerint hiteles figura, valaki szerint nem.

Most direkt megnéztem az Ázsiába Szakadtam csatornán az utolsó előtti videót és nincsenek kirothadva a fogai. Teljesen normálisak. Főleg a korához képest. Ha nincsenek rajta porcelájhéjak, nincs kifehérítve, nem szabályozottak hanem különböző magasságúak és mindenfelé állnak (olyanok, ahogy kifejlődtek), akkor ma már egyeseknek csúnyának számítanak a fogak. Attól még senki nem mondott igazat, hogy olyan a forgosra, mint egy amerikai színésznek és nem lett hazug, mert nem vakítanak a fogai.

2021. máj. 10. 10:48
 48/63 anonim ***** válasza:

Szintén ahogyan azt #47 írta követem egy ideje és onnan tudom, hogy mivel foglalkozik. Ha nem tartod meggyőzőnek azzal nem tudok mit kezdeni.

2021. máj. 10. 16:17
 49/63 anonim ***** válasza:
52%

47-48. Csak kíváncsi voltam milyen orvos és mitől értelmes, de akkor ezek szerint egyáltalán nem biztos, hogy orvos, csak ő állítja és az, hogy értelmes, csak a ti véleményetek.

Ezért jó az internet. Bármit el lehet hitetni az arra fogékonyakkal ha megfelelőan adja elő az ember. Ezért van a sok laposföldes meg vírustagadó is.

Nekem attól, hogy valaki Ázsiából osztja az észt, nem lesz okosabb, megbízhatóbb, értelmesebb, mint bárki, akit az utcán véletlenszerűen megállítok. Ha esetleg a csatornája leírásában lenne link a publikációhoz, a szakmai profiljához, akkor legalább hitelesebb, hihetőbb lenne, így annyira hiteles (teljesen mindegy miről beszél, hogy vírustagadó vagy oltáspárti), mint bármelyik másik ismeretlen youtube-os.

2021. máj. 10. 19:23
 50/63 anonim ***** válasza:
95%
#49 Tévedés. A 47-es válasz az enyém és nem írtam, hogy értelmes, vagy nem. Azt írtam, hogy mindenki eldöntheti, hogy elfogadja-e valaki véleményét, vagy nem, de semmiképpen sem tisztességes ezt külsőségek alapján tenni. Más szempontok alapján már inkább eldöntheted, például azok alapján, hogy miket tudsz valakinek a szakmai munkásságáról, vagy leellenőrzöd az állításait. Ez már tisztességesebb hozzáállás.
2021. máj. 10. 21:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!