Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék szerintetek vár...

Az ellenzék szerintetek vár egy kiváltó okra, ami egy "BLM"-et robbantana ki itthon?

Figyelt kérdés

Főleg persze a Momentumra gondolok, ahol közösségi médiában közzé is tettek "Számítanak a roma életek" szlogent.

Várnak valami túlkapásra vagy durvábbra, hogy aztán itthon is reprodukálják a BLM féle anarchiát?

#roma #anarchia #kisebbség #Nyakontérdelés
2021. máj. 6. 16:07
A kérdező szavazást indított:
Szeretnék és esélyes
Szeretnék, de nem lesz ilyen
Nem szeretnék
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Fegyör nyilván vár bármire, hogy ismét ordibálhasson és megpróbáljon elfoglalni valami televíziót, mert valamivel feledtetni kéne az utolsó égő interjúját... De Magyarország hálistennek nem Amerika, itt ez nem fog összejönni.
2021. máj. 6. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha az ellenzék bele kezdene egy ilyenbe azzal csak azt érnék el hogy én a fideszre szavaznék és szerintem nem csak én lennék az egyedüli
2021. máj. 6. 16:50
 3/5 A kérdező kommentje:
2: akkor már most gondold meg, hova szavazol. Tekintve, hogy az említett Momentum már próbált ezeken a hurokon játszani és ott volt a csodás szivárvány-blm szobor...
2021. máj. 6. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem amatőrök, hogy várjanak.

Majd megcsinálják.

2021. máj. 8. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, amatőrök, hogy várjanak.

Majd megcsinálják.

2021. máj. 9. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!