Az ellenzék miért nem tiltakozik a náci Németországot idéző diszkriminációs igazolvány ellen?
Az USA sok államában már rég felhagytak a covidhisztivel, nincsen sem kötelező oltás és semmiféle korlátozások nincsenek. Csak az Eu-ban divat hisztizni
Gondolom örültök a fejeteknek... De meglesz az igazolvány és mehetek ahova akarok
De a covidizmus is meg fog bukni, ahogy megbukott a nácizmus és a kommunizmus is. A végén nem ti fogtok nevetni.
" 13/18 A kérdező kommentje:
Én beadattam az oltást, de nem fogom soha sem megbocsájtani a kormánynak, hogy erre kényszerített. De az ellenzéknek sem, hogy meg sem próbáltak kiállni mellettem." Tekintettel arra, hogy nem kötelezö és te mégis beoltattad magad, gondolom magadnak sem fogsz megbocsátani!!! Nehéz lesz a hátralévö életed ezzel az erkölcsi botlásoddal!
Nem jókedvemben oltottam be magam, hanem hogy szabaduljak a diszkrimináció alól!!
És még nem kaptam kézhez az igazolványt
Mellesleg még mindig nem értem miért fostok ennyire egy kis náthától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!