Általában mindenben egyetértesz kedvenc pártod álláspontjával, megnyilvánulásaival?
Pl. ha kormánypárti vagy, akkor nem zavarnak Mészáros és Tiborcz ügyei, a foci nagymértékű állami támogatása, ha meg ellenzéki vagy, akkor hidegen hagynak a Gajda és Lackner ügyek, vagy Czeglédy Csaba ügye.
Vagy egyetértesz a Soros és Gyurcsány, valamint a migráció témájának napi szinten tartásával, másik térfélről meg a kormánypárt intézkedéseinek állandó, kitartó támadásával, illetve szimpatikus számodra Szabó Tímea, Jakab Péter vagy Tordai Bence parlamenti viselkedése.
Nem tartozom semmilyen politikai parthoz es az egesz kozelet is csak annyiban erdekel, amennyire osszefugg az eletemmel. Van nekem jobb dolgom is, mint nyomorek politikusok hajtu dobalasat nezzem!? :) Nem erdekel a politika, nem jarok szavazni sem.
Egzisztenciammal foglalkozom es teljesen mindegy ki van kormanyon, nekem ettol fuggetlenul kell, hogy mukodjon az eletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!