Melyik a kedvenc magyar sajtóorgánumod az alábbiak közül?(többi lent)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 16:22
A kérdező szavazást indított:
HVG
Origo
24-hu
444
888
Alfahír
Mérce
Index
Telex
Portfolio
32 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
(A rendszer nem hagyta a 24.hu-t ponttal kiírni,ezért lett kötőjellel feltűntetve...)
2021. ápr. 4. 16:23
3/16 anonim válasza:
Telx, hvg. Ez a ket normalis oldal van.
5/16 anonim válasza:
Mind víruspropagandával mossa az arra hajlamosak kevés agyát.
7/16 QvanyadatMDRTR válasza:
a 888 hiteles? Én azt hittem az a 444 paródiája :D Csak kérdezem! Nem kérek lepontozást! Nem vagyok képben!
Indexre viszont kár a sok jelölés, mert ugye "már" nem a régi. Bár Puzsér szerint mindig is fideszpárti volt, csak msot eljött egy ilyen kamufelháborodás ideje.
8/16 anonim válasza:
#7-nek:
XD
Én meg a 444-re hittem hogy a 888 paródiája!
9/16 anonim válasza:
#8 nehezen tekintve hogy a 888-at a görcs fodor gábor a 444 ellen csinálta.
A gond az hogy magyar billentyűzeten tényleg a 444 a felkiáltójel helyett nyomott karakter, a 888 csak angol billentyűzeten jön ki. Ebből is látszik hogy a 888 idegen szívűek portálja! 🤔
10/16 anonim válasza:
#8, #9-nek:
Kezdődő paranoid skizofrénia.
Fordulj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!