Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon az ellenzék FELTOLNÁ A...

Vajon az ellenzék FELTOLNÁ A BABAVÁRÓHITEL MINIMÁLIS THM-ÉT svájcifrank hitel szintre?

Figyelt kérdés
hmmm.....

2021. máj. 5. 17:26
1 2 3
 21/24 Micimacko67 ***** válasza:
58%
Kérdező, te nem vagy egy kicsit rasszista véletlenül? Ez a "belpesti" kifejezés szöget ütött a fejembe...
2021. máj. 5. 20:25
 22/24 A kérdező kommentje:

sok NETFLIXet néz...

DK-s, nem szereti a határontúliakat, a mainál is kisebb Magyaro-t akar, Trianont igazságosnak tartja, a magyarokat nácinak vagy parasztnak nevezi, (Hitler uccsó csatlósának pl) Mer kicsinek lenni, a szent koronát mici sapkának nevezi, a turul szimbólumot, Árpád szimbólumokat nácinak nevezi (szómágia), a határontúliakat lerománozza, kommunista családból származik....

Újra. Átfogalmazott kérdésed: "Hogy lehetnék hazafi, amikor átlagember vagyok..."

Hát szavazz a fideszre, ha nem, akkor a Mi hazánkra, ez már jó.

gyakran olvasgass Magyar Krónikákat. Párnád alatt legyen. Ez nekünk olyan mint a Biblia, a magyarok krónikája.

(Képes Krónika stb.)

2. családot alapítasz és létrehozol min 3 gyereket...

nem válsz el nem csalod, igyekszel

Kezdd el, már jó.

2021. máj. 5. 20:30
 23/24 A kérdező kommentje:

"Kérdező, te nem vagy egy kicsit rasszista véletlenül? Ez a "belpesti" kifejezés szöget ütött a fejembe.."

Jaa... én is belpesti vagyok amúgy. Lakcím kártya, szülhely mindenhogy

Vagy te most a belvárosi pesti embereket... zs-nak minősíted??

Lezs..tad a pestieket? A belvárosiakat? 2millióan élünk BP-n

Mi ez a negatív rasszizmus. Ha zs..kat és a magyarokat is utáljátok, akkor az már szuperrasszizmus.

Na ezért vagytok ügynökök. Fizu nélkül. Na ezért maradtok azok amik

2021. máj. 5. 20:40
 24/24 anonim ***** válasza:
55%

XD ez jó.

Nekem csak két kérdésem van ezek után.

Tényleg attól lesz vki hazafi hogy a Fideszre szavaz? Khm. Azt hogy mi a bajod a DK-val azt még megértem nade a többi N+1 párttal mi van.

Mi a baj a Netflix-el? De most komolyan.

Egyébként igen kevés olyan ember van mint amilyet leirtál mint tipikus hazaáruló.

Mindenesetre köszönöm a leírást.

2021. máj. 5. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!