Vajon az ellenzék FELTOLNÁ A BABAVÁRÓHITEL MINIMÁLIS THM-ÉT svájcifrank hitel szintre?
sok NETFLIXet néz...
DK-s, nem szereti a határontúliakat, a mainál is kisebb Magyaro-t akar, Trianont igazságosnak tartja, a magyarokat nácinak vagy parasztnak nevezi, (Hitler uccsó csatlósának pl) Mer kicsinek lenni, a szent koronát mici sapkának nevezi, a turul szimbólumot, Árpád szimbólumokat nácinak nevezi (szómágia), a határontúliakat lerománozza, kommunista családból származik....
Újra. Átfogalmazott kérdésed: "Hogy lehetnék hazafi, amikor átlagember vagyok..."
Hát szavazz a fideszre, ha nem, akkor a Mi hazánkra, ez már jó.
gyakran olvasgass Magyar Krónikákat. Párnád alatt legyen. Ez nekünk olyan mint a Biblia, a magyarok krónikája.
(Képes Krónika stb.)
2. családot alapítasz és létrehozol min 3 gyereket...
nem válsz el nem csalod, igyekszel
Kezdd el, már jó.
"Kérdező, te nem vagy egy kicsit rasszista véletlenül? Ez a "belpesti" kifejezés szöget ütött a fejembe.."
Jaa... én is belpesti vagyok amúgy. Lakcím kártya, szülhely mindenhogy
Vagy te most a belvárosi pesti embereket... zs-nak minősíted??
Lezs..tad a pestieket? A belvárosiakat? 2millióan élünk BP-n
Mi ez a negatív rasszizmus. Ha zs..kat és a magyarokat is utáljátok, akkor az már szuperrasszizmus.
Na ezért vagytok ügynökök. Fizu nélkül. Na ezért maradtok azok amik
XD ez jó.
Nekem csak két kérdésem van ezek után.
Tényleg attól lesz vki hazafi hogy a Fideszre szavaz? Khm. Azt hogy mi a bajod a DK-val azt még megértem nade a többi N+1 párttal mi van.
Mi a baj a Netflix-el? De most komolyan.
Egyébként igen kevés olyan ember van mint amilyet leirtál mint tipikus hazaáruló.
Mindenesetre köszönöm a leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!