Az EU miért nem lépett még fel a Magyarországon levő oltott-nem oltott közti gusztustalan, etikátlan, törvénytelen, undorító és a náci Németországhoz hasonlító megkülönböztetés ellen?
Talán mert az EU maga is az oltási igazolványokat favorizálja, és mert nyilván ahhoz is többletjogok fognak társulni, másképp semmi értelme nem lenne.
Az EU-nak most az a fő baja, hoy nincs elég vakcina, nem foglakozik agyamment nácizókkal meg oltásellenes konteósokkal.
Az Eu-ban máshol is egy csomó minden oltáshoz kötött vagy lesz kötve, ha lesz elég vakcina.
Az általad vont történelmi párhuzam nem értelmezhető.
Ha nem akarod oltatni magad, szíved joga, de akkor nincs jogod veszélyeztetni a többieket. Egyrészt a többi nem oltottat, meg azokat, akik nem oltathatják magukat, meg azokat, akiknek az oltása még / már / vagy egyáltalán nem ad kellő védettséget, vagy mert új adagra lenne szükségük vagy a mutációk miatt.
(Amúgy engem nem érint, beoltattam magam, de ezután sem megyek sehova, ahova csak védettségivel lehet menni.)
Ott is ez lesz. Egyébként, ha zavar, hogy nem mehetsz ide-oda miért nem oltatod be magad?
Én sem akartam oltakozni, de rájöttem, hogy nincs más választás.
" nincs jogod veszélyeztetni a többieket"
Az oltott is fertőz. Pont.
4.
"Én sem akartam oltakozni, de rájöttem, hogy nincs más választás."
Mindig van más választás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!