Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy már...

Mit szóltok hozzá, hogy már csak Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova, Szerbia, Montenegró, Makedónia és Albánia élhetetlenebb nálunk?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki más megelőzött minket Európában. Te elégedett vagy ezzel a helyezéssel? 51 országból a 44. helyen állunk

2021. máj. 4. 22:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Már elmagyaráztam többször, hogy az egy före jutó vásárlóérték nem az országoknak a szegény´segi mutatója meg nem is a fejlettségi mutatóha
2021. máj. 5. 00:11
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Importálni kellene a Vezírünket oda, abba az országokba, hogy felvirágoztassa azokat is.
2021. máj. 5. 07:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Jakub Marian magánember által mért adatok.
2021. máj. 5. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyi igazság lehet ebben a térképben, de Bulgária, Bosznia, Koszovó is sokkal rosszabb mint MO. És akár teszik akár nem, de Románia is rosszabb.
2021. máj. 5. 08:48
 15/15 felkelhetetle ***** válasza:
100%

Arról nem is beszélve, hogy ez egy 2016-os ,,felmérés" nem sok értelme van az biztos.

Persze tudom kérdező te azt akarod hallani hogy itt minden rossz, emberek halnak éhen az utcán, Orbán szűz lányok vérét issza minden nap és közben csecsemőket vág a falhoz.

2021. máj. 9. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!