Ellenzéki szavazók! Ti hisztek abban hogy jobb lesz ha nyer az ellenzék, vagy csak kényszerből szavaztok rá, a "talán jobb lesz" elv mentén? (Mondjuk Viktoréknál jobban teljesíteni nem túl nehéz..)
Nem lehet mindent pénzben mérni...
Ha nem pofázik orbán bele mindenbe és nem látni a buta plakátjait már megérte!
Nem a "talán jobb lesz" elv mentén, hanem azért, mert nem akarunk itt is egy putyini országot, amivé alakította, alakítja Orbán.
Te úgy látszik szeretsz jobbágy lenni, egy királyként viselkedő vezető alatt, de nem mindenki ilyen.
Én ezt megfordítanám: Orbánról, a Fideszről már rég látni, hogy változni nem fognak, hiszen nem is akarnak. Ez számomra a legalja szint, aminél bármi más csak jobb lehet.
Nem tartom irreálisnak, hogy ha koalíciós kényszerből is, de egy ellenzéki kormány sokkal jobban képviselné azt a szakértői kormányzást, amit én ideálisnak tartok.
Aki azt hiszi hkgy jobb lesz az álomvilágban él.
Minden objektív körülmény ellene szol. Az ellenzéki politikusok kvalitasai
erkölcsi állapota és megosztottsága, a covid vállság következmenyei.
szerintem nagyon egyszerű erre válaszolni.
kik a boldogabb, elégedettebb, jobb módú, jobb egészségű átlag emberek?
a kínaiak az oroszok?
vagy a franciák, németek, hollandok?
am az 1. válaszoló megírta a tutit.
az a legfontosabb hogy az általa írt állapot egyszer és mindenkorra megszűnjön.
"szerintem nagyon egyszerű erre válaszolni.
kik a boldogabb, elégedettebb, jobb módú, jobb egészségű átlag emberek?
a kínaiak az oroszok?
vagy a franciák, németek, hollandok?"
És ennek mi köze a kérdéshez? Ha az ellenzék nyer, mi attól még nem lesz olyan az életszínvonal, mint a franciáknál, németeknél, hollandoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!