Fideszek! Van az a bűncselekményforma ami már titeket is kiakasztana, vagy még mindig Gyurcsány Ferenc vagyon a a legnagyobb probléma számotokra?
Nem érdekel a vagyona senkinek.
Ezzel szerepelt le: "nem csináltunk semmit négy évig... semmit..."
Meg azzal, hogy miután nyilvánosságra került a felvétel nem mondott le hanem kilövette 14 ember szemét a nagy demokrata.
Ez nincs így, én Fideszesként Orbánra úgy tekintek, mint a kisebb rosszra. Persze vannak az álatald leírt kategóriába esők is, de az Gyurcsány esetén ugyanúgy.
Ezzel az ellenzékkel szemben én mindig a Fideszre fogok szavazni, egy kivételt tudok elképzelni, hogy elgondolkodnék az ellenkezőjéről, ha Márky-Zay lenne a miniszterelnök-jelölt.
Én a 444-ről és a telexről értesültem arról, hogy Magyarországon diktatúra van, magamtól nem vettem volna észre. Még szerencse, hogy itt a ballib sajtó, aki megvéd az O1G hazugságaitól!
Orbán megmondta, hogy megvédi a sajátjait. A szabály az hogy bármit csinálhatsz ha nem buksz le. Lebukás pedig csak az amit már nem lehet kimagyarázni vagy gyurcsányra kenni. Eddig két ilyen eset volt, Borkai és Szájer. A többi ügyet elintézte az ügyészség.
Vagy törvényt módosítottak és máris törvényes lett.
Összegezve két probléma van, gyurcsány és soros.
És természeten a migránsok de ezt ugye említeni sem kell annyira egyértelmű.
21:51
Ezzel egy ideig én is így voltam, kb 2015-ig. Viszont folyamatosan annyi határt lép át a fidesz és annyi emberbe rúg bele, hogy egy balfasz ellenzéket már kevésbé tartok veszélyesnek.
A legutolsó húzások a legfelháborítóbb. Orbán aki a nemzeti vagyon visszavételével kampányolt ingyen szóra ki alapítványoknak az ezer milliárdokat. Mi ez ha nem hazaárulás és szín tiszta lopás? A híveknek meg el van adva hogy csak azért történik hogy a baloldal ne tudja ellopni. Ezért inkább ellopják ők...
"A híveknek meg el van adva hogy csak azért történik hogy a baloldal ne tudja ellopni."
Jól fogalmaztál. A híveknek.
A fidesz politikai pártból vallássá alakult. A vallás irracionális - a fidesz is az. A vallás dogmákon alapul amit hívek feltétel nélkül elfogadnak - a fidesz politikája is ilyen. A vallás kiátkozással fenyegeti a hitehagyottakat - a fidesz is fenyeget (nincs több közmunka, jönnek a migránsok stb. ) ha nem őket választják. Biztosan van még jó pár párhuzam ami most nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!